Vietnam

En rejse til Vietnam byder på det bedste af Sydøstasiens mad, strande, kultur og ikke mindst historie - alt til en meget overkommelige pris. Landet har en langstrakt og dramatisk historie og landet har vært underlagt flere forskellige stormagter fra Kina til Frankrig og kulturen bærer præg heraf. Landet er langstrakt og passer godt til at tage på rundrejse. Uanset om man ønsker sol og strandliv eller storby, historie, natur og øliv så er det muligt i Vietnam. Typisk begynder rejsen i nord i Hanoi og ender i en af de skønne badebyer i syd. Nha Trang er en af de mest populære, med lange, rene strande og gode resorts til lave priser. Undervejs anbefales det at besøge Da Nang, Hue og Hoi An. Fra storbyen Ho Chi Minh er det muligt at køre til strandparadiset Mui Ne eller flyve direkte til den smukke ø Phu Quoc. En rejse til Vietnam byder på det bedste af Sydøstasiens mad, strande, kultur og ikke mindst historie - alt til en meget overkommelige pris.

Smukke og venlige Vietnam

Vietnams historie er præget af krig, kolonisering og oprør. Landet har været besat af Kina flere gange, men også Frankrig har sat sit præg på landet, særlig kulinarisk. Vitenam har et af verdens mest kendte køkkener. Friske råvarer, fantastiske fisk og skaldyr, kombineret med stærke krydderier og friske krydderurter, gør en rejse til Vietnam til et mekka for madelskere. De franske impulser kommer til sin ret på de mange fortorvscaféer, hvor der serveres baguettes og kaffe.

Mange vælger at rejse rundt i Vietnam. Rejsen kan godt begynde i Hanoi i nord og afsluttes i Ho Chi Minh City i syd. Midt i landet findes flotte destinationer som Hoi An, Hue og Da Nang. Den mest berømte badeby er nok Nha Trang og passer godt til både bryllupsrejsende og børnefamilier. Øst for Ho Chi Minh City ligger badebyen Mui Ne hvor vejret er rigtig godt i sommermånederne.

Da Vietnam strækker sig langt fra syd til nord har landet også flere forskellige klimazoner. I nord er der milde vintre og varme, fugtige sommre, mens der i syd er mere stabile temperaturer hele året. I syd er regnsæsonen hovedsagelig juli-november.

Det er billigt at være på ferie i Vietnam. Priserne er lave og et måltid, med både mad og drikke, kan man få til 15-20 kroner på lokale restauranter.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort