Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Mykonos

Forside » Grækenland » Mykonos

Mykonos
Mykonos tilhører øgruppen, Kykladerne, og ligger midt i det Ægæiske hav. Mykonos er en smuk ø med små hvidkalkede huse, blomster og blåt træverk, vindmøller, hyggelige restauranter og caféer. De største steder på Mykonos er Mykonos by og Chora. Mykonos er en partyø og her kommer mange jetsettere for at feste. Dette mærkes på prisene på øen, og enkelte steder er priserne ret høje. Hvis man befinder sig på Mykonos, bør man ta´ på bådudflugt og besøge de andre øer i arkipelaget - bl.a. Ios, Paros og Antiparos.

Mange af Mykonos´ større strande er godt besøgte, så det kunne være en god ide at udforske omgivelsene for at finde en strand med et mindre antal besøgende. På de store strande er der et stort udvalg af vandsportsaktiviteter og muligheder for dykning.

Førnøjelseslivet er først og fremmest centreret omkring Chora. Det er der, klubbene og barerne ligger.

På øen er der gode busforbindelser, og det er muligt at leje både bil og motorcykel.

Mykonos - Greece - Engelsk


Mykonos by
Mykonos by er rigtig smuk, og arkitekturen er fantastisk. Der er mange små, hvide huse og smalle gader. Men her stopper så også det ægte græske, for der er ikke meget tilbage af det, som engang var en ø, hvor fiskeri var den vigtigste næringsvej. I dag er Mykonos by en fornøjelsesmetropol med et stort set ubegrænset udvalg af restauranter, barer, klubber og diskoteker, og førnøjelsene kører på døgnet rundt.
» Bilder fra Mykonos by

Mykonos by