Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Riviera Maya

Forside » Mexico » Riviera Maya

Riviera Maya
Langs kysten, Riviera Maya, ligger flere fine badebyer. Her kan man nyde mange kulinariske oplevelser, glade og farverige mennesker, stærkt krydret mad, trompetister, turkis vand og hvide sandstrande. Badebyer og steder langs kysten er bl.a. Playa del Carmen, Playa Paraiso, Puerto Aventuras, Tulùm og metropolen, Cancùn. Der er mange udflugtsmål i området: bådracing i Cancùn, besøg hos mayaindianerne eller den gamle mayaby, Chichén Itzá, eller man kan svømme med delfiner.

Cancun
Cancun er østkystens største by. Det er en stor og livlig by med en masse aktivitetsmuligheder af alle slags, et shoppingsenter, restauranter og et enormt hotelkompleks. I Cancun fornemmer man en international atmosfære. I de mexikanske kvarterer er der mere afslappet. Langs kysten ligger der fantastiske strande med fint hvidt sand. Fra Cancun er der mange båduflugter, man kan tage på til bl.a. Isla Mujeres, Cozumel og til den lille charmerende ø, Isla Contot, som kun er åbent for dagsbesøg. Bådoverfarten hertil er lang, men smuk.
» Bilder fra Cancun

Playa del Carmen
I Playa del Carmen ligger der en fantastisk lang, finkornet og hvid strand med køligt sand, som møder det turkisblå vand. Her på stranden er der fuld aktivitet om dagen, og når solen sænker sig, fyldes caféer og barer med turisterne og lokalbefolkningen. Her er der liv og glade dage. På den ene side af stranden ligger der dykker- og udflugtsbåde, og de sejler bl.a. til Isla Mujeres og Cozumel. Her er der mængder af hyggelige restauranter, som serverer typisk mexikansk mad til lyden af trompeter.

Nogle kilometer syd for Playa del Carmen ligger Playacar, som er et opbygget hotelområde med en del små butikker, restauranter og barer. De fleste aktiviteter arrangeres inde på hotellerne.

Udflugterne i Playa del Carmen er mange. Bl.a. ligger Temaparken Xcaret stik syd for Playa del Carmen, og her har man bl.a. mulighed for at svømme med delfiner og opleve pantere. Verdens næststørste koralrev, Great Mayan Reef, ligger lige uden for kysten ved Playa del Carmen med perfekte dykker- og snorklemuligheder.

Fra Playa del Carmen til lufthavnen er der ca. 52 km.
» Bilder fra Playa del Carmen

Cancun | Playa del Carmen