Det afhænger af størrelsen!

Det afhænger af størrelsen!

Publiceret: 2024-04-22 - Opdateret: 2024-04-22

Tag til Kreta, så vil du forstå hvorfor.

Blandt alle de græske øyer er Kreta den største. Øen er som en lille verdensdel i sig selv med store byer, små landsbyer, brede strande, bugter og smuk natur. Og ikke mindst – god mad!

Usikker på hvor du skal hen denne sommer? Her er nogle af vores Kreta-favoritter:

De bedste tilbud på pakkerejser med fly og hotel til Kreta

Familieferie på Kreta
Familieferie på Kreta

De større destinationer

– for familier, udvidede familier og venner i alle aldre

Familier trives godt, hvor livet er enkelt. Kort afstand til «alt» og god plads på stranden, hoteller med børnebassiner og restauranter, hvor man kan strække benene. Agia Marina og Platanias på Chaniakysten er sådanne steder. Det samme gælder Makrigialos på øens sydside.

De bedste tilbud på pakkerejser til større destinationer på Kreta

Den vakre gamle byen Ierapetra på Kreta
Den vakre gamle byen Ierapetra på Kreta

De mindre destinationer

– for afslappede dageDe små steder på Kreta minder om små græske øer, men med en væsentlig forskel – på Kreta er der mulighed for flugt. Skulle du få lyst til at kigge forbi en større by eller et mere travlt sted en eftermiddag, er det ingen problem. Ellers er alt sat op til at nyde det rolige landsbyliv med lange dage på stranden, aftener på «stam-tavernaen» og skønne svømmeture i det saltvandsklare Middelhav.I Kato DaratsoGeorgioupolis og Maleme er sol, bad og det enkle byliv i fokus.
De bedste tilbud på pakkerejser til mindre destinationer på Kreta

Tavernaer og kafeer med havutsikt i den Venezianske havnen i Rethymnon
Tavernaer og kafeer med havutsikt i den Venezianske havnen i Rethymno

De charmerende byer

– for maksimal græsk stemning

Holder du af den livlige atmosfære, der findes på byens torve, hvor caféerne ligger tæt og samtalen går højlydt over bordene? Synes du, at smalle gader med smukke huse og et godt udvalg af butikker er charmerende, og vil du helst kunne vælge en ny taverna til hvert eneste måltid?Så er der stor chance for, at Chania byRethymnon eller Agios Nikolaos vil falde i din smag.
De bedste tilbud på pakkerejser til charmerende byer på Kreta

Lange sommerdager med vennegjengen
Lange sommerdager med vennegjengen

Kreta med feststemning

– for fuld fart og fantastiske strande

Hersonissos og Malia er strandene omgivet af musikbarer og caféer. Her går dagene på stranden over i aftener på strandbarerne og fortsætter i det livlige natteliv, som måske ikke slutter før solen står op igen.Fra Malia går der en strandpromenade til nabobyen Stalis, hvor livet er mere stille, men hvis du ikke vil sove væk sommernatten, bør du vælge et af de to andre steder.
De bedste tilbud på pakkerejser til Kreta med feststemning