En fantastisk storbyferie

En fantastisk storbyferie

Publiceret: 2024-04-29 - Opdateret: 2024-04-29

– som du sandsynligvis har råd til

Dette forår er afstanden mellem ‘rimelig god’ og ‘helt fantastisk’ standard meget kort i Europas mest charmerende byer. Det er nemlig sådan, at lige nu koster det meget lidt at opgradere hotelstandarden fra mellemklasse til luksus.

De bedste tilbud på pakkerejser med fly og hotel storbyer i Europa

Fargerike bygninger i gamlebyen i Riga
Fargerike bygninger i gamlebyen i Riga

Gdansk og Riga

– de charmerende byer ved Østersøen

Det er ikke kun den korte flyvetur, der får os til at strømme til Gdansk og Riga. Byerne er også billige. Her spiser man nemlig dejlige måltider på fine restauranter uden at det koster mere end at handle dagligvarer i supermarkedet derhjemme. Plus at begge byer har yderst charmerende gamle bydele. Noget, vi synes er meget hyggeligt.Ønsker du at opgradere standarden på hotellet fra 3 stjerner til 5-stjernet luksus koster det for øjeblikket ikke mere end et par hundrede kroner.
De bedste tilbud på pakkerejser til Gdansk og Riga

Barcelona har flere fantastiske strender midt i byen
Barcelona har flere fantastiske strender midt i byen

Barcelona

– byen hvor du kan bade

Barcelona er storbyen med de flotte strande. Det er næsten synd, at byen i sig selv er så spændende, at der sjældent bliver tid til at tage til stranden.Lige nu koster det næsten ingenting ekstra at opgradere hotelstandarden fra 3 stjerner til 4 stjerner. Ønsker du at leve som en lord i 5 stjerners luksus, kræver det et større spring. Men hvem ved, måske er det det værd?
De bedste tilbud på pakkerejser til Barcelona

Amfiteateret ved Akropolis, Athen
Amfiteateret ved Akropolis, Athen

Athen

– det er nu, det gælder

Lige nu og i nogle uger fremover er Athen perfekt. Klimaet er varmt nok til, at du kan slentre gennem gaderne, sidde på fortovscaféer, opleve Akropolis, Plaka, gademalerier og markeder. Midt på sommeren er det for varmt.
For øjeblikket er prisen for et hotel med 4 stjerner næsten den samme som for et 3 stjerner. Ønsker du at forkæle dig selv endnu mere, er der kun et relativt kort spring op til 5-stjernet luksus.
De bedste tilbud på pakkerejser til Athen

Piazza della Rotonda er den hyggelige plassen ved Pantheon. Et perfekt sted for å nyte en herlig italiensk iskrem.
Piazza della Rotonda er den hyggelige plassen ved Pantheon. Et perfekt sted for å nyte en herlig italiensk iskrem.

Rom

– den evige by med den bedste mad

Rom er cappuccino, campari og luftige bagværk. Det er silkeblød pasta og stenovnsbagt pizza, og mindst en ‘gelato’ om dagen. Heldigvis er Rom en by, man helst oplever til fods, på vandring mellem ruiner, historie, springvand, kunst og kultur.Lige nu får du 4-stjerners hotel til samme pris som 3 stjernet. Det er meget muligt, at et spring op til 5-stjernert luksus også er overkommeligt.
De bedste tilbud på pakkerejser til Rom