Højtid for planlægning

Højtid for planlægning

Publiceret: 2023-12-28 - Opdateret: 2023-12-28

– af ferier

Det er tydeligt, at der bliver lagt planer, når familie og venner mødes, for salget af rejser stiger allerede over julen – og det er sommeren, der er i fokus. De første uger efter nytår er blandt årets travleste for rejsearrangører.

Der er mange gode grunde til at booke sommerferien allerede nu!

De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel til Syden

Sol og bad for hele familien. Hellas
Sol og bad for hele familien. Hellas.

Sommerferie med familien

– til de steder «alle» vil hen

Priserne styres af efterspørgslen, og er du ude i god tid, kan du få fat i de bedste tilbud, inden alle andre får ideen. Eller før det bliver for dyrt.

Familiehotellerne på MallorcaKreta og Rhodos er som regel populære. Det samme gælder de små hyggelige hoteller i Kroatien.

De bedste priser på pakkerejser til Syden til sommer

Vakre Portixol ligger rett utenfor Palma by
Vakre Portixol ligger rett utenfor Palma by

Tidlig sommer i Syden

– smuk og billig

Hvis vi ser bort fra selve påskeugen, er foråret en meget rimelig periode at rejse til Syden. Det er også smukt, med behagelige temperaturer, et langsomt tempo og god plads både på stranden og i restauranterne.

Sommeren starter tidligst på CypernCosta del Sol og på Antalya-kysten. Det er allerede hyggeligt her i marts. Fra maj er der sommerstemning til fornuftige priser på MallorcaKreta og flere andre populære rejsemål.

De bedste priser på pakkerejser til Syden til foråret

Fargerike Lisboa. Den gule trikken er godt synlig i bybildet.
Fargerike Lisboa. Den gule trikken er godt synlig i bybildet.

Byliv og strand

– i perfekt kombination

Foråret er næsten perfekt, hvis du har svært ved at vælge mellem byen og stranden. Der er ret varmt i byen og fortovscaféerne summer af liv, mens solen skinner og stranden frister.

Barcelona og Palma på Mallorca kan du gå til stranden. Det samme kan du gøre i Nice, og fra farverige Lissabon er det kun en kort tur med lokaltoget mellem centrum og de fristende strande langs kysten.

De bedste priser på pakkerejser til byer med strand