Velkommen til Cypern!

Velkommen til Cypern!

Publiceret: 2024-05-22 - Opdateret: 2024-05-22

– kjærlighedsøen er mere populær end nogensinde før.

Vi har rejst til Cypern næsten lige så længe som vi har rejst sydpå. Denne forår og sommer er selve Afrodites ø mere populær end nogensinde før. Måske fordi der flyver ekstra mange direktefly dertil? Eller blot fordi himlen er utroligt blå, og strandene er herligt pudderbløde.

De bedste tilbud på pakkerejser til Cypern

Nissi Beach. Ayia Napa er mer enn fest og fart.
Nissi Beach. Ayia Napa er mer enn fest og fart.

Ayia Napa

– for absolut alle!

Du har måske hørt rygter om, at der bliver «vildt» om sommeren i Ayia Napa? Det er sandt! Og samtidig ikke. For Ayia Napa er noget så sjældent som ‘begge dele’. Det er absolut fest og fart – hvis du ønsker det. Det er også fred og ro, hvis du vælger de rigtige områder. Og strandene? De er silkebløde, næsten hvide og med turkisblåt hav.

De bedste tilbud på pakkerejser til Ayia Napa

I Fig Tree Bay er det rolig stemning og herlig strandliv for hele familien
I Fig Tree Bay er det rolig stemning og herlig strandliv for hele familien

Fig Tree Bay og Protaras

– for det rolige ferieliv

Familier elsker Protaras, og måske aller mest lille Fig Tree Bay. Det gør også alle andre, der sætter pris på rolige, dovne dage med udstrakt strandliv. Og skulle livet af en eller anden grund blive FOR roligt, er det bare at tage en lille tur rundt odden til Ayia Napa. 

De bedste tilbud på pakkerejser til Fig Tree Bay/Protaras

I Pafos opplever du Kypriotisk hverdagsliv side om side med strandlivet
I Pafos opplever du Kypriotisk hverdagsliv side om side med strandlivet

Paphos

– for den viderekomne

Paphos ligger i det sydvestlige hjørne af Cypern. Strandene her er mindst lige så dejlige som andre steder på øen, men dette er alligevel et lidt «anderledes» sted.

Her finder du ægte kypriotisk byliv med lokale markeder og alt hvad der hører til i den øvre del af byen, og nærmest havet er der et velordnet ferieliv med strandpromenade, restauranter og strande. Er du glad for golf? Nogle af øens fineste golfbaner ligger i nærområdet.

De bedste tilbud på pakkerejser til Paphos