Portugal

Portugal

Publiceret: 2024-04-08 - Opdateret: 2024-04-08

– at lægge ferien til Atlanterhavskysten kan være en god idé.

Middelhavet forudsiges en ekstra varm sommer, derfor kan Portugal være et meget godt alternativ. Den lange Atlanterhavskyst sikrer nemlig, at der altid findes en dejlig, forfriskende brise fra havet.

Vi på afbudsrejser.dk elsker Portugal. At landet er anses for for at være et af de billigste at holde ferie i, i den vestlige del af Europa, er en dejlig bonus.

Denne forår og sommer er der direkte fly flere gange om ugen til Algarvekysten i syd, Lissabon i midten og Porto i nord.

De bedste tilbud på pakkerejser med fly og hotel til Portugal

Albufeira er bare en av mange vakre byer på Algarvekysten
Albufeira er bare en av mange vakre byer på Algarvekysten

Algarvekysten

– strande, strande, strande..

Algarvekysten består af kilometervis med smukke strande, omgivet af orangefarvede klipper og landsbyer med hvide huse. Synes du, at frisk fisk, olivenolie og perlende lokal vin lyder fristende? Er du nysgerrig på surfing, og kunne du tænke dig at gå på smukke vandreture langs klipperne og havet? Eller vil du bare sikre dig, at pulsen falder, og forbliver lav hele ferien?

Så er du kommet til det rette sted!

De bedste tilbud på pakkerejser med fly og hotel til Algarvekysten

Fargerike, sjarmerende Lisboa er en av de vakreste hovedstedene i Europa.
Fargerike, sjarmerende Lisboa er en av de vakreste hovedstedene i Europa.

Lissabon-kysten

– byliv, strandliv, byliv, strandliv…?

Hvorfor vælge, når du kan få begge dele? Når du rejser til Lissabon er valgets kvaler et overstået kapitel. Her er det nemlig intet problem at kombinere alt det, du elsker:

Bor du i Lissabon kan du tage dagsture til strandene, som ligger en kort togtur uden for byen. Eller du kan vende det om og bo i Estoril eller Cascais og tage ind til den smukkeste hovedstad, vi kender, så ofte du ønsker.

P.S. Toget afgår fra Cais do Sodre i Lissabon, som er en af bydelene, det absolut er værd at lære at kende.

De bedste tilbud på pakkerejser med fly og hotel til Lissabon-kysten

Porto er en herlig, fargerik blanding av gammelt og nytt.
Porto er en herlig, fargerik blanding av gammelt og nytt.

Porto

– portvin og Pastéis de Nata

Du kan ikke besøge Porto uden at smage portvin. Det samme gælder den klassiske, søde kage med lækker krem – som helst skal spises direkte fra ovnen, mens den stadig er lun.

Porto er Portugals næststørste by, opdelt af floden Douro, og mindst lige så smuk som hovedstaden. Byen har oplevet kraftig fremgang i de seneste år. Nye restauranter, hoteller og butikker dukker konstant op, samtidig med at «gamle» Porto er mindst lige så charmerende som før.

Fra nu af og hen over sommeren flytter restauranter og barer ud på gaden, og byen bliver endnu mere charmerende. Skulle det friste med en dukkert i Atlanterhavet, er der intet problem og kort afstand til stranden.

De bedste prisene på pakkerejser med fly og hotel til Porto