Italien - uden for charterzonen

Italien - uden for charterzonen

Publiceret: 2024-06-17 - Opdateret: 2024-06-17

Uden for charterzonen, inden for alfarvej

Smukke, langstrakte og varierede Italien er højt elsket og stadig omtalt, og – mindre besøgt end destinationerne i f.eks. Spanien, Grækenland og Tyrkiet.

Der er i det hele taget meget lidt, der minder om «charterturisme» i Italien. Heldigvis er det stadig enkelt at rejse til flere af de smukke italienske kystbyer – hvor hvor ferielivet kan nydes i fulde drag. Gerne med et lille, sofistikeret twist.

De bedste tilbud på pakkerejser til kystbyer i Italien

Positano er kanskje den aller vakreste av byene på Amalfikysten.
Positano er kanskje den aller vakreste av byene på Amalfikysten.

Amalfikysten

– med direktefly til Napoli

Amalfikysten er uden tvivl en af de smukkeste kyststrækninger i verden. Ja, det stemmer – I VERDEN. På godt og ondt. På ondt fordi der kommer folk hertil fra absolut hele verden, og pladsen er ikke SÅ stor…

Undgår du de to første uger i august, er du klog. Ellers er det bare at nyde livet og holde din Instagram-profil opdateret. Smukkere feriebilleder kommer du næppe til at tage nogen andre steder.

P.S. Der går flere både dagligt til både Ischia og Capri, hvis ølivet skulle friste endnu mere.

De bedste tilbud på pakkerejser til Amalfikysten

Sardinia har vakre badebukter med hvit sand og lyseblått, gjennomsiktig hav.
Sardinia har vakre badebukter med hvit sand og lyseblått, gjennomsiktig hav.

Sardinien

– direktefly i juni, juli og august

Du har måske hørt om Costa Smeralda? Området ligger nordøst på Sardinien og er legeplads for jetset-millionærer á la Ronaldo og arabiske oliesheiker.

Heldigvis er Sardinien meget mere end Costa Smeralda. Kysten er hele 2000 km lang, med blændende hvide strande og gennemsigtigt, lyseblåt badevand. Der er også masser af charmerende badebyer og lokale landsbyer.

De bedste tilbud på pakkerejser til Sardinien

Cefalu er bare en av mange hyggelige byer på Sicilia
Cefalu er bare en av mange hyggelige byer på Sicilia

Sicilien

– med direktefly til Catania og Palermo

Sicilien er umulig at opdage på bare en ferie. Men en ferie er en god start, og har du først været her, er der stor chance for, at du kommer tilbage.

Der ligger smukke byer over hele øen og herlige badebyer langs store dele af kysten. Som f.eks. Siracusa eller Cefalu. Eller hvad med at bo i Taormina med udsigt mod vulkanen Etna? Så kan du trimme den ekstra gelato væk på vej ned mod Isola Bella for at bade i Middelhavet…

De bedste tilbud på pakkerejser til Sicilien