Smukke øer i Grækenland og Kroatien

Smukke øer i Grækenland og Kroatien

Publiceret: 2024-05-29 - Opdateret: 2024-05-29

Skaff dig en favoritø – og tag dertil så ofte du kan!

Grækenland og Kroatien har noget vigtigt til fælles. De har øer! Der er hundredvis af dem, og livet er for kort til at opleve dem alle – så find en, du rigtig godt kan lide, og vær trofast mod den.

Her er nogle øer, der er nemme at rejse til denne sommer:

De bedste tilbud på pakkerejser til Grækenland og Kroatien

Agia Pelagia på Kreta
Agia Pelagia på Kreta

Kreta, Rhodos og Symi

– mere end bare en græsk flirt

Familier trives godt, hvor livet er enkelt, og alt er let tilgængeligt. Sådan er det på Kreta, især hvis du vælger rejsemål som RethymnonPlataniasAgia Marina eller et af de mindre steder langs kysten. 
Det samme gælder Rhodos. Rhodos. Øen er højt elsket af hele familien. Og som en ekstra, lille bonus: den smukke, lille Symi med de pastelfarvede huse ligger kun en kort sejltur væk.

Her taler vi om muligheden for livslang kærlighed!

De bedste tilbud på pakkerejser til Kreta, Rhodos og Symi

Milos med sine karakteristiske klippeformasjoner og vakre hus helt nede i vannkanten. Populært blandt interiør- og motebevisste fra hele verden.
Milos med sine karakteristiske klippeformasjoner og vakre hus helt nede i vannkanten. Populært blandt interiør- og motebevisste fra hele verden.

De små græste øer

– med uendelige muligheder

Du har garanteret set billeder fra Santorini. Øen med de hvide huse og blå kupler på en stejl skråning mod havet.

En af de fine ting ved Santorini er, at du ikke behøver at tilbringe hele ferien her, selvom du rejser hertil. Øen har nemlig fremragende bådforbindelser til andre små øer i Kykladerne, som f.eks. velkendte Naxos og Paros. Eller trendy Milos og Mykonos. Eller hvad med Amorgos, øen fra kultfilmen Det Store Blå Amorgos, øen fra kultfilmen Det Store Blå?

Der går direktefly til mange små græske øer denne sommer, bl.a. KorfuKosKefaloniaSamosSkiathos og Zakynthos.

De bedste tilbud på pakkerejser til små græske øer

Kroatia er som skapt for øyhopping
Kroatia er som skapt for øyhopping

Kroatiens skærgård

– som skabt til øhop 

Den kroatiske skærgård er en uendelig smuk blanding af alt fra bittesmå, ubeboede øer til øer med livlige byer og masser af badebugter. De største og mest populære øer er HvarBracKorkula og Krk.

Der går direktefly flere gange om ugen til Pula (på Istrien-halvøen), Split og Dubrovnik. Uanset hvor du tager hen, har du skærgården lige uden for døren. 

De bedste tilbud på pakkerejser til Kroatien