Billede af Sardinien

Sardinien

Sardinien tiltrækker kongelige, milliardærer, sportsstjerner og ikke mindst - helt almindelige mennesker. Kysten er lang og strandene er karibisk hvide. Desuden består området af høje bjerge, dybe bugter, klipper og olivenlunde.

Den mest kendte kyststrækning er Costa Smeralda, som tiltrækker jetsettere fra hele verden.

Strande på Sardinien

Sardinien er den næststørste ø i Middelhavet, og kysten er næsten 2000 km lang. Strandene er blændende hvide og havet er lyseblåt og gennemsigtigt. Costa Smeralda er den mest kendte kyststrækning. Her er vandet nærmere smaragdgrønt, og mange af dem, der holder ferie her, er jetsettere fra hele verden, heriblandt kendte sportsstjerner og arabiske oliesheiker. La Pelosa Beach ligger nær Stintino. Her er strandene lavvandede og hvide, og havet er krystalklart. Cala Goloritzé ligger uden for alfarvej og er tilgængelig enten med båd eller til fods via nogle udfordrende stier. Denne strand er kendt for sine slående smukke kalkstensformationer og turkise badevand.

Restauranter, mad og drikke

Den lokale mad på Sardinien er lækker med specialiteter som Porceddu (grillet pattegris), Culurgiones (fyldt pasta) og seadas (en dessert med ost og honning). Selvfølgelig findes der et bredt udvalg af restauranter, der også serverer mad fra det internationale køkken. Den lokale vin er absolut værd at smage på, især Cannonau og Vermentino.

Udendørs aktiviteter og sport

Vandreture i det varierede terræn er en populær aktivitet på Sardinien. Her findes fantastiske stier både langs kysten og op i bjergene. Sejlads, surfing og dykning er andre aktiviteter, der er meget populære, med flere skoler for dem, der ønsker at deltage i kurser eller få en kort introduktion. Der er også muligheder for at leje det meste af nødvendigt udstyr.

Søg efter rejser til Sardinien

Vejr og klima

Prognose for Sardinien:

Fly + hotel

Olbia ★★★★ 7n 2.905,-
Alghero ★★ 7n 3.029,-
San Teodoro ★★★★ 7n 3.135,-
Santa Teresa Gallura ★★★ 7n 3.422,-
Oristano ★★★★ 7n 3.446,-
Sassari ★★★ 7n 3.453,-
Isola Rossa ★★★ 7n 3.454,-
Tempio Pausania ★★★ 7n 3.470,-
Orosei ★★★★ 7n 3.496,-
Cannigione ★★★★ 7n 3.515,-

Søg efter rejser til Sardinia

Kort

Sardinien

Destinationer i Sardinien

Flere destinationer