Antiparos

Med sine lavvandede og børnevenlige strande er Antiparos et populært valg for børnefamilier. Hovedstaden Chora er en lille, men livlig by, her kan man nyde at sidde på en lille fortovstaverna eller man tage en badebåd ud til naturskønne klipper og grotter. På den lille ø kan man let komme rund på cykel eller knallert.

Antiparos er en lille, charmerende og hyggelig ø.

Antiparos er meget populær hos børnefamilier da klimaet er varmt, og øen har mange fine strande, som er lavvandede og derfor børnevenlige.

Hovedstaden på Antiparos hedder Chora, og er en lille, men livlig by. Langs med hovedgaden ligger der mange hyggelige caféer og tavernaer, hvor man med fordel kan slå sig ned og få et glimt af øboernes dagligdag – både i dag- og aftentimerne.

Der går badebåde dagligt i højsæsonen, med badebådene får man mulighed for at bade i azurblåt hav, springe ud fra klipper og besøge naturskønne klippegrotter. Antiparos er en lille ø, og det er let at komme omkring med cykel eller knallert.

Man kommer til Antiparos med båd.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Mantalena ★★★ 7n 3.547,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Antiparos
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 14°C 10°C
februar 14°C 9°C
marts 16°C 10°C
april 19°C 12°C
maj 22°C 16°C
juni 26°C 20°C
juli 27°C 22°C
august 26°C 22°C
september 25°C 20°C
oktober 22°C 17°C
november 18°C 14°C
december 16°C 11°C
Prognose for Antiparos