Cala'n Bosch

Cala'n Bosch ligger på Menorcas sydvestlige spids, og den bedste betegnelse for stedet er badeby. Byen har en hyggelig havn med en promenade hvor man finder gode restauranter med lokale og internationale retter på menuen. I området omkring byen kan man komme på vandreture, cykelture og ride.

Cala’n Bosch er en populær badeby på Menorca sydvestlige spids

Den lille kyststæekning er delt i to nydelige strande yderst på Menorca i sydvest. Her kan du virkelig nyde ferielivets sorgløse dage. Menorca er fredet og står på UNESCO`s verdensarvsliste over biosfære-reservater.

Denne feriedestinationen tilbyder alt hvad du behøver for at få en fantastisk ferie. Langs hele kyststrækningen på øen er der tilrettelagte stier til vandreture, cykelture og ridning. På strandene kan du deltage i de fleste former for tænkelige vand- og strandaktiviteter.

Landsbyen Cala’n Bosch har en idyllisk havn for mindre både og her er et mylder af liv, specielt i højsæsonen fra juni til slutningen af august. Her ligger restauranter og caféer langs strandpromenaden, hvor de tilbyder lokale såvel som internationale retter. Her er det oplagt at prøve vidunderlige fiske- og skaldyrsretter.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Cala'n Bosch
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 14°C 8°C 15°C
Feb. 14°C 8°C 14°C
Mar. 16°C 8°C 15°C
Apr. 17°C 10°C 16°C
Maj 21°C 13°C 20°C
Jun. 25°C 17°C 23°C
Jul. 28°C 20°C 25°C
Aug. 29°C 21°C 26°C
Sep. 26°C 19°C 26°C
Okt. 22°C 15°C 24°C
Nov. 18°C 11°C 21°C
Dec. 15°C 9°C 18°C