Can Pastilla

Can Pastilla ligger øst for Palma by på vejen mod Arenal. Der er cirka 15 minutters bilkørsel fra Palma og kun 5 minutter fra lufthavnen. I Can Pastilla har man det meste inden for rækkevidde og i umiddelbar nærhed, og det er et fint udgangspunkt, hvis man vil opdage Mallorca på egen hånd. Langs den lange, fine strand er der en skøn strandpromenade. På stranden kan man leje solstole og parasoller, og her er børnevenligt med finkornet og lyst sand. I Can Pastilla er der mange gode restauranter, og nattelivet er præget af en høj puls. På stranden og i området deromkring er der mange aktiviteter at vælge imellem, fx windsurfing og mountainbiking. Der er også en 18-huls golfbane i nærheden.

Can Pastilla er et fint lille rejsemål, specielt for børnefamilier

Can Pastilla var et af de første steder på Mallorca, som tog i mod solhungrende nordeuropære i 60’erne. Siden den tid har stedet udviklet sig til et fint lille reisemål, der særligt henvender sig til børnefamilier. Den lille by ligger centralt øst for Palma på vejen mod Arenal. Herfra er det omkring 5 minutters kørsel til lufthavnen.

Can Pastilla har en hovedgade med sidegader som løber ned mod byens bådhavn og strandpromenaden. Fra Can Pastilla er det nemt at udforske store dele eller hele ø. Hvis du ikke lejer en bil, kan du tage den lokal rutebil eller tage med på en af de organiserede tourbusser.

Næsten hele østkysten af Palmabugten er én sammenhængende sandstrand. De små feriedestinationer ligger som perler på en snor og bindes sammen af en lang strandpromenade. Langs denne promenaden ligger caféer, barer og reaturanter side om side. Om aftenen finder man et mylder af liv her.

Den bedste strand regnes for at være den udenfor Can Pastilla med sit flotte lyse sand som møder havet i et bredt lavvandet bælte. Her kan hele familien hygge sig med at bade og sole sig eller deltage i en af de mange strandaktiviteter der arrangeres her.

Området tilbyder mange forskellige aktiviteter som f.eks vindsurfing, mountainbiking og der er en fin golfbane i nærheden.

Byen ligger så nær lufthavnen at man til tider kan høre fly lande og lette.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Fontanellas Playa ★★★★ 7n 1.951,-
Alua Leo ★★★ 7n 2.064,-
Apolo ★★★★ 7n 2.544,-
Hotel Aluasoul Palma ★★★★ 7n 2.549,-
BG Java ★★★★ 7n 2.660,-
Golfrejse – THB El Cid ★★★ 7n 2.790,-
JS Palma Stay ★★★★ 7n 2.800,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Can Pastilla
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
marts 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
maj 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 24°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
december 16°C 5°C 17°C
Prognose for Can Pastilla