Didim

Didim er en skøn ferieby, der gennem de sidste år har haft vokseværk. Byen har ligesom nabobyen Altinkum udviddet meget og de to byer er i dag faktisk vokset sammen til én. Området her har helt fantastiske gyldne strande og klimaet er af WHO vurderet til at være et af verdens bedste mikroklimaer. Her kan man med fordel komme hvis man lider af kroniske sygdomme som Astma og Psoriasis. Hele Bodrumhalvøen, som Didim ligger på er kendte for sine mange historiske seværdigheder, så besøger man Didim kan man tage på tur enten med bil eller dolmus og opleve fordums storhed.

Længst mod vest på den tyrkiske riviera ligger Didim

Distriktet er i lighed med Gran Canaria blevet kåret til et af verdens bedste mikroklimaer af WHO. Det vil sige, at det er godt egnet for folk som lider af kroniske sygdomme som astma, reumatisme og psoriasis.

Den lille by Didim har gennem de sidste år oplevet en stor vækst og er i dag vokset sammen med nabobyen Altinkum. Der er stadig planer om flere udvidelser heriblandt en 18-hullers golfbane og en stor lystbådshavn.

Kyststrækningen ved byerne er kendt for sine herlige gyldne og lavbundede strande.

Fra Didim har man mange gode muligheder for at tage på udflugter til de historiske steder som det vrimler med på Bodrumhalvøen. Man kan enten komme omkring i en lejet bil eller en tage en lokal dolmus.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Didim
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 13°C 7°C 18°C
februar 13°C 6°C 17°C
marts 16°C 8°C 17°C
april 20°C 11°C 17°C
maj 24°C 14°C 20°C
juni 29°C 18°C 23°C
juli 32°C 22°C 25°C
august 32°C 22°C 26°C
september 29°C 19°C 25°C
oktober 23°C 15°C 23°C
november 18°C 11°C 20°C
december 15°C 9°C 19°C
Prognose for Didim