Makarska

Makarska er en lille by med et aktivt folkeliv. I byen er der mange butikker, caféer, restauranter og barer. Havnen i Makarska er betydningsfuld for turismen i området, og der arrangeres flere bådture ud i skærgården herfra. I Makarska er der en lang strand, som er velholdt. Her kan man tage en forfriskende dukkert i det krystalklare vand. I byens park er der også et lille tivoli man kan besøge.

Makarska er den største af de små byer på Splitkysten.

Ved foden af ​​bjerget Biokovo ligger en langstrakt fantastisk kystlinje. Byen Makarska er placeret omkring midt på ​​denne kyststrækning. I og omkring byen kan du nyde vidunderlige landskaber og Adriaterhavets krystalklare turkise ovand, der skyller ind over smukke strande. Du kan gå og cykle i fyrreskove og området er skærmet mod vind og vejr af bjerget.

Makarska er den største af de små byer på denne ferie kyst, men har virkelig formået at bevare sin unikke charme. Fra centrum kan du tage en tur langs en dejlig strandpromenade, der ender på stranden Donja Luka. Byens centrum summer af liv og her er mange restauranter og caféer, hvor du kan få god med mens du observere livet i byen. I den gamle bydel er der også mulighed for at gøre en god handel i en af de mange små og hyggelige butikker.

Makarska har virkelig noget for alle i familien og udover strandaktiviteter kan man her deltage i bådture til små skønne øer, cykle eller ridde i naturen. Man kan besøge historiske seværdigheder eller gå i tivoli i byens park.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Makarska og Podgora
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 10°C 5°C 14°C
Feb. 11°C 6°C 14°C
Mar. 13°C 8°C 15°C
Apr. 17°C 11°C 16°C
Maj 22°C 15°C 20°C
Jun. 26°C 19°C 24°C
Jul. 30°C 21°C 26°C
Aug. 29°C 21°C 26°C
Sep. 25°C 18°C 25°C
Okt. 20°C 14°C 21°C
Nov. 15°C 10°C 19°C
Dec. 11°C 6°C 16°C
Prognose for Makarska og Podgora