Maspalomas

Maspalomas kan tilbyde de fineste strande på hele Gran Canaria. Her findes langstrakte strande med gyldengult, finkornet sand. Stranden har et fantastisk klitlandskab som hæver sig så højt som 10 meter i højden. I byen har man flere shoppingcentre at vælge imellem og det mest kendte af disse er Faro 2, med massevis af butikker, barer og restauranter. I Maspalomas finder man både et vandland og et tivoli, som er populært blandt både små og store. Her er også en markedsplads hvor man kan opleve et mylder af liv og et væld af spændende handelsvarer. Afstanden til lufthavnen er ca. 30 km.

Maspalomas har den fineste stranden på hele Gran Canaria

Stranden ved Maspalomas er omkring 4 kilometer lang og strækker sig fra fyret Faro til Playa del Ingles. Stranden har finkornet og gyldengult sand. Dette skyldes, at havets bølger skyller tonsvis af finslebet koralsand fra havbunden ud for stranden. Stranden har et fantastisk klitlandskab som i 1982 blev erklæret for naturreservat. Her ligger klitterne i op til ti meters højde og de skifter facon fra år til år på grund af vindens påvirkning.
Du har flere shoppingcentre at vælge mellem i området. Det største og mest kendte er Faro 2, som har butikker, barer og restauranter. Kører du i bil er shoppingcentrene i San Fernando et godt alternativ. Maspalomas har også sin egen markedshal med et tilstøtende markedsområde, her er der et mylder af liv flere gange om ugen.
Underholdningsaktiviteter for hele familien er der masser af i området ved Maspalomas. Palmitos Park er en fin dyrepark med hovedvægt på fugle. Store dele af parken brændte ned i den store brand som hærgede øen i sommeren 2007, men parken er fuldt ud restaureret i dag. Badelandet Aqua Park frister med mange morsomme rutschebaner og aktiviteter og er en guldgrube for både legeglade børn og voksne. I Maspalomas finder du også et stort tivoli.
Vil du udforske området noget mere kan det være en god ide at tage turen op gennem dalen til Fataga og videre til landsbyen St. Bartolome. På vejen op til Fataga finder du “El Mundo Aborigen”(Museet for oprindelige folk). Her er bygget et stort område, hvor man kan se, hvordan øens oprindelige folk boede og levede.
Til lufthavnen på øen er der ca 30 km.

 

Hvem passer til denne destination for?


Men så er den ikke oprettet lige nu. Maspalomas passer fint til familier med børn, men også for de ældre, der ønsker en behagelig ferie med de fleste ting i nærheden.

Hvornår er det bedst at rejse her?
De kanariske øer er for mange en vinter destination, du besøger i de køligere vintermåneder, når du næsten altid finder en temperatur her på mindst 20 grader, men få tror, ​​at Gran Canaria er lige så god at besøge hele året.

Om sommeren kan det være ekstra omkosteligt at rejse her, da de ofte er mindre prispress end til de populære destinationer omkring Middelhavet.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Maspalomas
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 21°C 15°C 21°C
Feb 21°C 15°C 20°C
Mar 22°C 15°C 20°C
Apr 22°C 16°C 20°C
Maj 23°C 17°C 21°C
Jun 25°C 19°C 22°C
Jul 26°C 20°C 22°C
Aug 27°C 21°C 23°C
Sep 27°C 21°C 24°C
Okt 26°C 20°C 24°C
Nov 24°C 18°C 23°C
Dec 22°C 16°C 21°C
Prognose for Maspalomas