Palma Nova og Magaluf

Palma og Magaluf er to turistbyer, der i løbet af de seneste år er vokset sammen og i dag tilsammen kaldes for "Maganova" i folkemunde. Fornøjelseslivet i byen er ungt og her er pulsen høj. Palma Nova og Magaluf er i højsæsonen domineret af denne puls. Dagene tilbringes på de lange, brede strande med fint, lyst sand og man kan mere eller mindre frit vælge mellem alle tænkelige vandsportsaktiviteter. Mange tager den 400 meter lange svømmetur ud til den lille ø Isla de sa Porrassa, hvor man kan se sorte firben. Når solen går ned, stiger pulsen, og lysene tændes overalt i byen. Før og efter sæsonen, når der er betydeligt roligere, passer stedet rigtig godt til børnefamilier. Langs den nyanlagte strandpromenade ligger der restauranter og caféer. Afstand til lufthavnen i Palma er ca. 25 km.

Feriestederne Palma Nova og Magaluf har et ungt fornøjelsesliv og en høj puls

Feriestederne Palma Nova og Magaluf er de senere år smeltet sammen og kaldes i dag af mange for “Maganova”. Det ungdommelige fornøjelsesliv i byen har en høj puls, som præger rejsemålet i højsæsonen, der ligger i juni-august.

Selvom de to byer i dag hænger sammen er der stadig forskelle. Palma Nova regnes for at være et af de aller første steder, hvor charterturisterne kom til i 60’erne. I dag er byen en middelstor veludbygget turistby og regnes for at være et roligere sted end Magaluf.

Her tilbringer du gerne dagene på de lange og brede strande med lyst og finkornet sand. Langs den nyanlagte strandpromenaden ligger restauranter og caféer. Strandene her breder sig ud langs hele den sydvestlige kyststrækning. Her kan du vælge blandt så godt som alle typer vandsportsaktiviteter i løbet af dagen. Når solen går ned og mørket sænker sig, stiger pulsen og lysene tændes på byens barer, caféer, restauranter og diskoteker. Ungdom fra hele den nordlige delen af Europa har Palma Nova og Magaluf som “legeplads” i perioden fra maj til slutningen af september.

Fra september til næste års påske er området et flot alternativ for børnefamilier. I udkanten af Magaluf ligger en stor vandpark med aktiviteter, som vil more både små og store. Mange tager udfordringen om at svømme de 400 meter ud til øen Isla de sa Porrassa, midt i Magaluf-bukten, op. Ved øen kan man opleve store antal sorte firben, i deres naturlige omgivelser. Her kan du også deltage i aktiviteter som ride, køre go-cart, vindsurfe eller dykke.

Det tager dig 20 minutter med bus at komme ind til storbyen Palma. Her kan du nyde alt fra shopping og et rigt kulturliv til maleriske gamle bydele med et rigt udvalg af spisesteder i rolige gågader. Til lufthavnen i Palma er der omrking 25 kilometer.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Palma Nova/Magaluf
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 15°C 8°C 15°C
Feb 16°C 8°C 14°C
Mar 17°C 10°C 15°C
Apr 19°C 11°C 17°C
Maj 22°C 15°C 20°C
Jun 26°C 18°C 24°C
Jul 29°C 21°C 26°C
Aug 30°C 22°C 26°C
Sep 27°C 20°C 26°C
Okt 23°C 16°C 23°C
Nov 19°C 12°C 20°C
Dec 16°C 10°C 17°C
Prognose for Palma Nova/Magaluf