Constanta

I storbyen Constanta finder man et stort udvalg af shoppingcentre, butikker, muséer, restauranter og barer. Handelsgader ligger tæt ved bynære strande med gode badeforhold og i byens historiske centrum kan man næsten fornemme historien i bygninger. I området omkring byen ligger vingårde og små landsbyer og ved Danube Deltaet kan man komme på fantastiske fisketure, som man set vil glemme.

Feriebyen Constanta er knudepunkt for kultur og økonomi.

Constanta er den femte største byen i Rumænien og havneby for hele området ud til den vestligedel Sortehavet. Byen er et vigtig knudepunkt både for økonomi og kultur.

Byens historiske centrum har en fantastisk atmosfære, hvor du kan udforske gammel arkitektur og føle vingesuset fra fordums storhedstid. I den moderne del af byen ligger livlige handelsgader side om side med bynære strande, der har lækre badeforhold og strandaktiviteter.

Omgivelserne rundt om byen har masser at byde på, med traditionelle landsbyer og vingårder, historiske steder og spændende mindesmærker. Oppe i Danube Deltaet har du en unik chance for at komme på en uforglemmelig fisketur.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Constanța
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 4°C -2°C
februar 5°C -1°C
marts 8°C 2°C
april 14°C 7°C
maj 19°C 12°C
juni 24°C 16°C
juli 26°C 18°C
august 26°C 18°C
september 22°C 15°C
oktober 17°C 10°C
november 12°C 5°C
december 6°C 0°C
Prognose for Constanța