Ibiza

Ibiza er meget mere end fest, farver og techno. Udenfor de mest travle turistområder er tempoet meget lavere, naturen er smuk og her er mange små rolige landsbyer, hvor man kan nyde stemningen og det originale Ibiza.

Folk fra hele verden kommer for at nyde denne fine ø i Middelhavet. Her får man nemlig fine strande, smuk natur og et behageligt klima, og foruden San Antonio og Ibiza By også populære ferieområder som hyggelige Santa Eulalia, de afslappede byer Cala Tarida og Port d´es Torrent, badebyen Cala Llonga og smukke Portinatx. Hvis du rejser med børn, vælger du måske en af disse mere rolige ferieområder.

Foruden sol og strand tilbyder Ibiza mange udflugtsmuligheder, og man har i de sidste par år udvidet og udviklet både de grønne, aktive og kulinariske feriemuligheder på Ibiza betragteligt. Tag f.eks til hippie-markedet Punta Arabia ved Santa Eulalia. Det afvikles hver onsdag i løbet af sommeren. Et andet kendt marked er Las Dalias i San Carlos, åbent lørdage. Næsten alt, hvad du kan finde på disse markeder er håndlavet og ikke alt for dyrt. Det kan handle om kunst, tøj, smykker og tasker.

Du kan flyve til Ibiza fra flere danske lufthavne, dog ofte med en mellemlanding i f.eks Barcelona. Fra Kastrup tager rejsen omtrent 3 timer, og lufthavnen på Ibiza ligger 10 kilometer fra Ibiza By. Fra lufthavnen er det nemt at komme videre, enten med bus eller bil. Du skal regne med 20 minutter til Ibiza By, 40 minutter til San Antonio og 35 minutter til Cala Llonga.

Hvem vil kunne lide Ibiza?

Ibiza er en destination for børnefamilier, par og ikke mindst for unge folk. Nattelivet er måske Europas bedste, og her ligger også nogle af verdens største og mest kendte natklubber. 

Hvornår skal man rejse til Ibiza?

Sommeren byder på varmt og tørt vejr, men du kan rejse til Ibiza fra april og oktober, og i hele denne periode være nogenlunde sikker på, at få sol på næsen.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Ibiza
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 16°C 8°C 15°C
februar 16°C 8°C 15°C
marts 17°C 9°C 15°C
april 19°C 11°C 17°C
maj 22°C 14°C 20°C
juni 26°C 18°C 24°C
juli 29°C 21°C 26°C
august 30°C 22°C 27°C
september 28°C 20°C 26°C
oktober 23°C 16°C 23°C
november 19°C 12°C 20°C
december 17°C 10°C 17°C
Prognose for Ibiza