Mytt Hotel Pattaya

Jomtien Beach, Thailand Flag - Thailand

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar

Hotelinformation

Dette 5-stjernede hotel ligger i nærheden af Art in Paradise og Teddy Bear Museum.

Føl dig hjemme i et af de 236 værelser, der indeholder køleskab og minibar. LCD-tv med kabelprogrammer sørger for underholdning, mens gratis trådløs internetadgang holder dig forbundet. Badeværelserne har gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner, samt pengeskabe og kaffe-/temaskine.

Sørg for at nyde de rekreative faciliteter, inklusive en udendørs pool og et fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning/børnepasning (tillægsgebyr).

Nyd et måltid mad på en restaurant eller på en kaffebar/café. Eller bliv inde og drage fordel af hotellets 24-timers roomservice. Slap af med din yndlingsdrink i en bar/lounge eller en poolbar.

Udvalgte faciliteter inkluderer gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Gratis parkeringsservice er tilgængelig på stedet.

Vær venligst opmærksom på, at hotellet tilbyder tjenester som streaming af Netflix, Disney+ og YouTube. For eventuelle spørgsmål, kontakt venligst receptionen ring 0 (nul).

BEMÆRK: Bemærk venligst, at hotellet vil være under byggeri på nogle dele af hotellet (15. etage) indtil den 15. oktober 2023. Byggeriet vil finde sted fra 11:00-17:00 mandag-fredag.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider