Hotel dos Anjos

Lissabon, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Lissabon (LIS): 5.7 km (19 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotelinformation

Dette charmerende city-hotel ligger direkte ud til havet (ingen direkte adgang til stranden) inden for kort afstand (1 km) fra forskellige indkøbsmuligheder og utallige restauranter. Bymidten ligger tæt på og kan nemt nås til fods på kun en halv time. Den indbydende sandstrand er en bekvem køretur væk, ca. 15 km fra hotellet.

2 suiter og 63 dobbeltværelser er fordelt på 5 etager og kan nås med elevator. Ind- og udtjekning er muligt til enhver tid i den døgnåbne reception. Faciliteterne inkluderer en garderobe, bagageopbevaring, pengeskab og valutaveksling. Der er trådløs internetadgang (uden ekstra gebyr) på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har faciliteter for kørestolsbrugere. Daglige fornødenheder kan købes i supermarkedet. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter inkluderer roomservice og vaskeservice.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. En balkon er blandt standardfaciliteterne på nogle værelser. Værdigenstande kan opbevares sikkert i et pengeskab. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler og WiFi (mod betaling) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Der er hårtørrer på badeværelserne.

Det gode vejr kan nydes på terrassen. For dem, der ønsker at forblive aktive, mens de er på ferie, tilbyder hotellet golf.

Spiseområdet omfatter en restaurant og en bar. En generøs morgenbuffet, frokost og middag byder på masser af lækker variation.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider