Goldstar Suites

Nice, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 400 m
  • Lufthavn Nice (NCE): 7.1 km (17 mins)

Hotelinformation

Dette charmerende business-hotel ligger i hjertet af Nice i indkøbsområdet ved den franske Riviera og ca. 2 minutters gang fra Promenade des Anglais og strandene, 10 minutters kørsel fra Nice Côte d'Azur lufthavn og 25 minutter fra Cannes og Monaco.

Dette flotte, familievenlige feriehotel tilbyder sikker garageparkering og garanterer både ro og tryghed. Der er desuden gratis internetadgang med hurtig forbindelse i alle fællesområder og suiter. Fra tagterrassen er der en panoramaudsigt over Nice, som gør dette etablissement til et af de mest trendy hoteller ved den franske Riviera. De ultramoderne møde- og konferencelokaler på hotellet er perfekte med henblik på seminarer, præsentationer eller produktlanceringer. Det klimatiserede business-hotel tilbyder i alt 52 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der aviskiosk, fjernsynsstue, bar . Ligeledes kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice.

Alle suiter rummer en luksuriøs opholdsstue, der enten kan bruges som et lille kontor til forretningsrejsende eller som et ekstra soveværelse under et familieophold. Desuden rummer hver suite eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer såvel som en dobbelt- eller kingsize seng, tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe samt egen terrasse. Af andre værelsesbehageligheder er der telefon, satellit-tv, safeboks, internetadgang, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg og radiatorer.

Lejligheds-hotellet tilbyder udendørs og indendørs swimmingpools (hvoraf den ene er opvarmet), spa-område med solarium, sauna, hammam, et udvalg af massager, spa-behandlinger og et træningscenter, ligesom der også er en solterrasse med liggestole og parasoller. Endvidere er den nærliggende strand af grus.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider