Eterrano Seaside Retreat - sommer 24

Parga, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 1 km
  • Air conditioning (rooms)
  • Internet in public area
  • Internet in rooms
  • Restaurant
  • Safe in the room
  • DistanceToCenter: 1300

Hotelinformation

Velkommen til Eterano Seaside Retreat - et af Pargas nyeste hoteller med måske den allerbedste beliggenhed. Hotellet er hurtigt blevet en favorit blandt vores gæster. I sommeren 2024 vil vi gøre hotellet endnu bedre ved at tilføje det til vores samling af Apollo Mondo Selected hoteller, hvilket udover fremragende beliggenhed og høje standarder også betyder, at der vil være fx fitnessrum og Mondo Café med kaffe og flere forskellige forfriskende juices.

Lige ved Valtos strand ligger det nybyggede hotel Eterrano Seaside Retreat. Her bor du i veludstyrede værelser på et moderne hotel tæt på det hyggelige centrum af Parga og den dejlige strandpromenade omkranset af indbydende taverner og små cafeer.

Dejlige pools og bedste strandplacering:

En helt ny pool med et indbydende poolområde står færdigt i sommeren 2024. Ved både poolen og stranden er der reserveret to solstole og en parasol til hver booking til brug under opholdet helt gratis. Poolhåndklæder kan lånes gratis.

Stranden ved hotellet er blevet tildelt den internationale miljøpris Blå Flag. Det betyder, at den opfylder fastsatte kriterier vedrørende vandkvalitet, sikkerhed, service og miljøinformation. Ved stranden tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter mod betaling (ikke i hotellets regi).

Mad og drikke:

À la carte restaurant med lokale retter tilberedt af lokalt dyrkede råvarer samt en række internationale retter. En bar til cocktails og fornøjelige stunder er også tilgængelig. Ved stranden ligger hotellets snackbar, hvor der i løbet af dagen kan bestilles lettere retter.

Barista kaffe på Mondo Café:

Næsten alle Apollo Mondo Selected hoteller har Mondo Café kaffe- og juicebar. Tag en pause fra solen eller slap af efter din træning og nyd kaffe, juice, is og lokale delikatesser.

Motion og velvære:

Flere gange om ugen tilbydes der gratis yoga på hotellet, ledet af Apollo-uddannede instruktører. Moderne fitnessrum for dem, der gerne vil fortsætte med at træne på ferien.

Øvrigt om hotellet:

Rolig beliggenhed, ingen trafik der forstyrrer. Plads til bad og omklædning ved tidlig ankomst/sen afrejse. Fra stranden nedenfor hotellet sejler taxabåde ind til byen Parga.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider