Korumar Ephesus Beach & Spa

Kusadasi, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Spa
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 0 m

Hotelinformation

Korumar Ephesus Beach & Spa er et dejligt luksushotel, som ligger lige ud til stranden i Pamucak, lidt nord for feriebyen Kusadasi. Pamucak er områdets bedste strand, da den er lang og bred, og består af det fineste, gyldne sand. Hotellet består af lave bygninger beliggende i en stor have, hvor swimmingpoolen ligger ud mod strandkanten.

Korumar Ephesus Beach & Spa er stort og med god plads omkring det store poolområde og på fællesarealerne. Her er et væld af faciliteter og aktiviteter! Basketball, fodbold, tennis og et lækkert fitnessrum er blot nogle af mulighederne for de aktive, og som modvægt til dette, kan du besøge hotellets spacenter, gå i Tyrkisk bad og få dejlig massage.

For børnene er der et stort vandland med fede vandrutsjebaner, splashpool og legeland, samt miniklub og -disko. Værelserne er pæne og velindrettede, og det er muligt at få værelser hvor der er plads op til 5 personer, eller swimup-værelser, hvor du har direkte adgang til en stor fællespool.

Opholdet er med Ultra All Inclusive, hvor alle måltider, snacks, samt lokalt producerede drikkevarer 24 timer i døgnet er betalt hjemmefra. Det gør hotellet oplagt til den store familieferie.

Dolmus kører til centrum fra morgen til aften, og hotellet ligger i kort afstand til de stor seværdigheder i området, såsom Efesos, Artemis-templet og Jomfru Marias hus.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider