Palazzo Cendon Piano Antico

Verona, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Venedig (VCE): 14.3 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotelinformation

Hotellet ligger i hjertet af Venedig med udsigt over Cannaregio-kanalen. Hotellet ligger 5 minutters gang fra Venezia Santa Lucia Station. Vaporetto-vandbusser på linje 1 stopper 400 m væk. Cà D'Oro og Rialto kan nås på 15 minutter til fods. Treviso Lufthavn og Venedig Marco Polo Internationale Lufthavn ligger henholdsvis omkring 40 km og 15 km væk.

6 værelser, herunder 3 dobbeltværelser, er tilgængelige for gæster i en 4-etagers hovedbygning og en hjælpebygning. Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Trådløs internetadgang på offentlige områder giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue, et legerum og et bibliotek. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen uden ekstra gebyr. Andre tjenester omfatter roomservice, vaskeriservice, møntvaskeri og sideservice. Gæsterne kan også benytte cykelopbevaringsfaciliteterne mod betaling. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov. Der er et konferencelokale til rådighed til konferencer, foredrag og møder.

Værelserne er udstyret med aircondition og individuelt justerbar varme. Værelserne har en dobbeltseng eller en kingsize seng. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et køleskab, et minikøleskab, en mikrobølgeovn og en te- og kaffemaskine. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Der er også telefon, tv og WiFi (uden ekstra gebyr). Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. Som en særlig funktion er badeværelserne også fyldt med kosmetiske produkter og et udvalg af håndklæder. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på hotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder cykling/mountainbike og et fitnesscenter. Et kasino byder på sjov og underholdning.

Spisefaciliteterne omfatter en restaurant, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. Bed and breakfast kan bestilles. Personalet er også glade for at tilbyde glutenfri måltider.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider