Leonardo Edinburgh City

Edinburgh, Storbritannien Flag - Storbritannien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Edinburgh (EDI): 13.0 km (25 mins)

Hotelinformation

Den verdensberømte Princes Street, som ligger ved Edinburgh Castle, The Royal Mile samt området Grassmarket med sine storartede pubber, butikker, forretninger og restauranter ligger alt sammen blot få minutters gang fra dette historiske hotel. Ligeledes ligger Edinburghs handels- og forretningskvarter lige i nærheden. Herudover er der ca. 1,5 km til byens International Conference Centre.

Dette historiske hotel forener traditionelt og tidssvarende design. Det rummer i alt 52 værelser, heraf 1 suite og 3 handicapvenlige værelser. Den dejlige bygning var engang en victoriansk fødeklinik og er efterfølgende blevet omhyggeligt renoveret. I dag tilbydes der excellent service og logi for både forretningsrejsende og feriegæster. I forlængelse heraf rummer det klimatiserede hotel en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. På hotellet er der tilmed en restaurant, en hyggelig bar og offentlig internetadgang. Naturligvis kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice.

De moderne indrettede værelser er snarere designet med henblik på komfort end minimalistisk stil. Bestemte varemærker og former på værelserne er betinget af tidsalderens byggestil anno 1879. På de øverste etager er der således små tårne og nischer. De handicapvenlige værelser bedømmes til karakteren UG af de lokale myndigheder. Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt minibar, satellit-/kabel-tv, elkedel, serveringsbakke og køleskab.orgenmaden serveres som buffet.

Bar | Børnestole

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider