Fort Arabesque Beach Resort

Makadi Bay, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Hurghada (HRG): 31.3 km (34 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar

Hotelinformation

Perfekt til dem, der har brug for en ferie kun for voksne, er dette resort beliggende på en stille gade en kort gåtur fra centrum af Hurghada.

Disse ferielejligheder er bygget i 1996 og moderniseret i 2022. Der venter gæsterne en privat atmosfære i 65 villaer/huse. Engelsk- og tysktalende personale i receptionen i lobbyen står klar til at hjælpe dig med ind- og udtjekning. Gæsterne får en velkomstdrink ved ankomsten. Tjenester såsom bagageopbevaring, pengeskab, pengeautomat og drikkevareautomat sikrer et behageligt ophold. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Klubben har en række faciliteter for gæster med handicap. Hotellet har kørestolsvenlige faciliteter og elevator. Daglige fornødenheder kan købes i supermarkedet. Gæsterne kan købe souvenirs i gavebutikken. Hotellets grund har en legeplads og en dejlig have. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen. Yderligere tjenester omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, lægehjælp, en transferservice, roomservice (mod betaling), alarmopkaldsservice, vaskeriservice, en frisør, en sideservice og en hotellæge.

Aircondition og en ventilator sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. I de fleste enheder kan gæsterne nyde en delvis havudsigt fra en balkon eller terrasse. De fleste ferieboliger har havudsigt. Værelserne har en dobbeltseng eller en kingsize seng. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge og ekstra senge kan anmodes om til yngre gæster. En værdiboks giver sikker opbevaring af gæsternes personlige ejendele. Gæsterne vil også finde et minikøleskab inkluderet blandt standardfunktionerne. Der er også telefon, satellit-tv, stikadapter og WiFi. Der er hårtørrer og telefon på badeværelserne, som er udstyret med bruser. Kosmetiske produkter, et udvalg af håndklæder og baggrundsmusik giver ekstra komfort på badeværelserne. Kørestolsvenlige værelser kan også bookes.

Det udendørs poolkompleks omfatter et børnebadeområde og er ideelt til at træne eller bare slappe af. En solterrasse, liggestole og parasoller er til rådighed. Et udvalg af forfriskende drinks venter gæsterne i poolbaren. Klubben tilbyder et omfattende udendørs sports- og fritidsprogram, som omfatter boccia, beachvolley, volleyball og bueskydning. Mod betaling kan gæsterne også spille tennis og paddle-tennis. En række sportsgrene er tilgængelige, herunder vandsport såsom windsurfing, snorkling og vandaerobic. Mod betaling kan gæsterne også nyde sejlads og dykning. Hotellet tilbyder talrige indendørs sportsgrene, herunder bordtennis, billard, dart og aerobic eller mod betaling et fitnesscenter. En spa, skønhedssalon og massagebehandlinger er til rådighed (mod betaling). Yderligere fritidsaktiviteter omfatter et underholdningsprogram, en børneklub, et børnediskotek og levende musik.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en spisestue og en lobbybar. Forfriskende drinks i strandbaren er en perfekt måde at nyde det varme vejr på. Catering muligheder inkluderer alt inklusive og alt inklusive special. Morgenmad, frokost og aftensmad er til rådighed. Diætmad, glutenfri mad, vegetarretter, børnemad, halalmad, laktosefri mad og vegansk mad kan tilberedes efter anmodning. Babymad er tilgængelig for små. Show cooking er en særlig attraktion. Drikkemenuen omfatter et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer samt internationale mærker.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider