Precise Resort Tenerife

Puerto de la Cruz, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Tenerife North Airport (TFN): 31.5 km (26 mins)

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger på den imponerende klippekyst oven for havet. Der er ca. 10 minutters gang til stranden Playa Jardin. Til Puerto de la Cruz (ca. 2 km) kører der dagligt en regelmæssig hotelbus (søn- og helligdage undtaget).

Hotellet består af en 17-etagers hovedbygning med i alt værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og fire elevatorer. Herudover er der også diverse forretninger, hyggelige opholdsrum, en frisør, en bar, en natklub med livemusik, en tv-stue og 2 klimatiserede restauranter (en hovedrestaurant med en herlig udsigt over havet, en à la carte restaurant med en smuk terrasse og en restaurant med kanarisk og internationalt køkken). Hotellet kan desuden tilbyde et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller mod betaling i et parkeringshus. For de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub (4-12 år). Naturligvis tilbydes der vaskeservice og roomservice.

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-tv med musikkanal, minibar, sofahjørne, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme, altan eller terrasse og safeboks (mod betaling). Familieværelserne (50 m2) har plads til 3-4 personer og råder desuden over kombineret stue/soveværelse. Suiterne råder over de samme faciliteter, men har en ekstra stue.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider