Nova Hotel

Amsterdam, Holland Flag - Holland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 12 km
  • Afstands center: 5 km
  • Lufthavn Amsterdam (AMS): 16.8 km (27 mins)
  • distance_beach: 12000

Hotelinformation

Middelklassehotellet ligger i centrum af Amsterdam. Der er kun få skridt til diverse barer, restauranter, ligesom der heller ikke er langt til Royal Palace. Anne Frank huset og hovedbanegården ligger ca. 1 km væk, mens der er 2 km til Vondelpark og til van Gogh museet. Desuden ligger Amsterdams lufthavn ca. 20 km væk. Endvidere er der 100 m til Dam-pladsen og indkøbsmuligheder, mens der er 200 m til et blomstermarked.

Cityhotellet er bygget i starten af det 19. århundrede og blev renoveret i 2005. Det råder over i alt 61 værelser fordelt på 4 etager. I det charmerende hotels foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevatorer. Hotellet har endvidere en dejlig morgenmadssal. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice.

De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med køleskab og centralvarme. Sidst, men ikke mindst, er der telefon, internetadgang, radio og satellit-/kabel-tv på alle værelser.orgenmaden serveres som buffet.

Fra lufthavnen er der mulighed for at køre med taxi, shuttlebus eller tog til hovedbanegården. Herfra kan man tage sporvognene 1, 2 eller 5 til stationen Spui. Her går man 200 m tilbage, hvor hotellet ligger på venstre hånd.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider