Leonidas Studios & Apartments

Georgioupolis, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Air condition
  • Lufthavn Chania (CHQ): 48.2 km (50 mins)
  • Kitchenette
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotelinformation

Dette hotel ligger kun 50 m fra Georgioupolis hovedstrand. Det ligger i et populært feriested med en fantastisk lang strand og en idyllisk havn på øens nordkyst. Gæsterne vil finde centrum af Georgioupolis med dets turistcenter, kun 200 m fra hotellet. Naturentusiaster vil elske ferskvandssøen Kournas, som ligger kun 5 km væk. Rethymno ligger 20 km derfra, og der er kun 40 km til Charnia Kretas internationale lufthavn.

En behagelig atmosfære venter gæsterne i 6 lejligheder og 8 studier. Det venlige personale i receptionen i lobbyen besvarer gerne spørgsmål. Tjenester og faciliteter omfatter bagageopbevaring, pengeskab, legerum, biludlejning, roomservice, frisør og fax. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Lejlighedshotellets grund har en legeplads og en dejlig have. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen. Tjenester inkluderer en hotel-shuttlebus. Gæsterne kan også benytte cykelopbevaringsfaciliteterne.

Hotellets værelser har aircondition. Nogle af værelserne har balkon. Gæsterne er sikre på at få en god nats søvn i dobbeltsengen. Værdigenstande kan opbevares sikkert i et pengeskab. Tekøkkenet har et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. En telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio og WiFi (uden ekstra gebyr) findes også. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. Kørestolsvenlige værelser kan bookes. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på lejlighedshotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Mens de voksne svømmer et par omgange i den udendørs pool, kan børnene nyde at plaske rundt i deres eget svømmeområde. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. Der er wellness-område med spa på hotellet.

Der er en café på stedet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider