Ramada Hotels & Suites by Wyndham Costa del Sol

Fuengirola, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Málaga (AGP): 27.1 km (20 mins)

Hotelinformation

Dette kompleks har en privilegeret beliggenhed ved kysten med uhindret udsigt til havet. Det ligger inden for gåafstand af stranden (300 m), 500 m fra Club la Costa med stedets restauranter og barer og 1,5 km fra byen Fuengirola. Endvidere er der til Miramar og dets forretninger 2 km og 4 km til banegården.

Dette familievenlige lejligheds-kompleks blev opført som en typisk hvidkalket andalusisk landsby, der er omgivet af udsøgt anlagte haver. Det består af i alt 200 lejligheder, en have og en terrasse. Af faciliteter til gæsternes rådighed er der døgnåben reception, safeboks, spillelokale, bar og en restaurant. Hertil kommer internetadgang, parkeringsplads og mulighed for at leje cykler.

Lejlighederne har rustikke træmøbler og klinkegulv af marmor. De har også en stue/spisestue med adgang til det veludstyrede køkken. Alle enheder rummer desuden flisebelagte badeværelser med badekar. Herudover er lejlighederne udstyret med hårtørrer, dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og safeboks.

Gæsterne kan tage en forfriskende dukkert i en af ejendommens udendørs swimmingpools for voksne eller børn (den ene er opvarmet om vinteren), som er omgivet af frodige haver. Ydermere kan sportsentusiaster dyrke motion i fitness-studiet eller spille tennis, minigolf og afslappet petanque. Endvidere tilbydes pool/snooker og mulighed for at ride på heste eller cykle. Klubben Team Marina sørger for børn mellem 4 og 11 år. Ydermere tilbyder komplekset et underholdningsprogram for voksne og børn og af aktiviteter spanskundervisning, bowling, bueskydning og sodavandsdiskoteker.

Ejendommens Safari Restaurant serverer varierede internationale retter ledsaget af et fint vinkort og forfriskende cocktails. Desuden er der mulighed for at spise på den udendørs terrasse. Zacary's Restaurant tilbyder lokale, spanske og internationale retter i en uformel atmosfære i spansk stil.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider