Lido Hotel Milano

Milano, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Milano Malpensa (MXP): 45.5 km (34 mins)
  • Lufthavn Bergamo (BGY): 56.1 km (43 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotelinformation

Hotellet ligger kun få meter fra Fiera Milano City Exhibition Centre og kun omkring 200 m fra metrolinjen til den nye Fiera Milano og til det centrale Milano. San Siro Fodboldstadion ligger kun 800 m væk, og motorvejsafkørslen er omkring 500 m fra hotellet, og koncert- og sportsstedet PalaSharp ligger meget tæt på. Et shoppingområde kan nås inden for omkring 10 minutter med metro eller bus, og der er flere restauranter i nærheden. Det centrale Milano med dets mange turistattraktioner (Duomo, Leonardo da Vincis sidste nadver, La Scala-teatret, Videnskabsmuseet, Sforzesco-slottet) ligger kun 15 minutters kørsel væk med offentlig transport. Der er en park i gåafstand og en offentlig swimmingpool 200 m væk. Linate lufthavn ligger omkring 20 km væk, og der er omkring 45 km til Malpensa lufthavn.

14 enkeltværelser og 13 dobbeltværelser er fordelt på 4 etager og kan nås med elevator. Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen står klar til at hjælpe dig med ind- og udtjekning. Faciliteterne omfatter bagageopbevaring, pengeskab og valutaveksling. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. Hotellet har faciliteter for kørestolsbrugere. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen (mod betaling) eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, lægehjælp, roomservice, vaskeservice og et møntvaskeri. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Aircondition og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Alle værelser har gulvtæppe og en dobbeltseng. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et køleskab og et minikøleskab. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. Som en ekstra bekvemmelighed tilbyder badeværelserne kosmetiske produkter. Kørestolsvenlige værelser kan bookes. Hotellet har familieværelser og 27 ikkerygerværelser.

For dem, der ønsker at forblive aktive, mens de er på ferie, tilbyder hotellet basketball.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en restaurant, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. Bed and breakfast kan bookes. En kontinental morgenmad garanterer en god start på dagen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider