Dome Hotel

Riga, Letland Flag - Letland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 20 km
  • Lufthavn Riga (RIX): 10.7 km (18 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger på en stille gade i hjertet af Rigas charmerende gamle bydel, et stenkast fra alle kulturelle attraktioner, restauranter, barer og handelsområdet. Herudover ligger der forbindelser med offentlige transportmidler inden for ca. 5 minutters gang af hotellet. Ydermere er der ca. 8 km til Rigas internationale lufthavn.

Denne bolig kan defineres som chik, elegant, varm og personlig og skaber med luksuriøs inspiration en ny hoteloplevelse. Det tilbyder simpel luksus og enestående elegance, som man ikke finder på andre hoteller i Letland. Hotellet er som et andet hjem for forretningsfolk, familier på ferie og internationale rejsende med unik, opmærksom og personlig service og eksklusive bekvemmeligheder og indkvartering. Det klimatiserede etablissement blev bygget i 2009, rummer 15 værelser og tilbyder en foyer med døgnåben reception, en safeboks, vekselbørs, en garderobe og elevator. Hertil kommer faciliteter som frisørsalon, bar og en restaurant. Endvidere er der også WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og en parkeringsplads til bilen.

Bygningens arkitekt arbejdede sammen med en prisbelønnet designer for at planlægge interiøret, som blander originale periodedetaljer såsom autentiske vægmalerier og en trappe af træ samt ovne af porcelæn med moderne designelementer, ligesom der er førsteklasses badeværelsesinventar, specialfremstillede møbler, en udendørs terrasse, en hængende have og en samling af originale oliemalerier. Resultatet er det mest originale, komfortable og elegante hotel i lettisk historie, hvilket er en stor triumf inden for arkitektur og banebrydende indretningsdesign. På værelserne er der eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover er der en kingsize seng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og stereoanlæg som standardindretning. Hertil kommer en safeboks, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, regulerbart klimaanlæg og radiator på alle værelser.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider