Premier Inn Nuernberg City Nordost

Nürnberg, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

Hotelinformation

Uanset om gæsterne kommer i bil, med tog eller fly ligger dette city-hotel i et ideelt område nordøst for Nürnberg. Foran hotellets indgang stopper både bussen og metroen. Med metroen kan gæsterne nå Nürnbergs gamle bydel på kun 4 minutter, mens hovedbanegården ligger omkring 4 km væk. Endvidere er der ca. 4 km til Nürnbergs lufthavn fra hotellet.

Der er tale om et moderne og trendy designer-hotel med 201 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter tilbyder hotellet ydermere en safeboks, vekselbørs og elevator. I baren kan gæsterne til enhver tid nyde drikkevarer eller et lille mellemmåltid. Der er også en morgenmadsrestaurant på stedet. Til rådighed er der tilmed WLAN/internetadgang (mod betaling), og gæsterne kan desuden bestille vasketøjsservice på hotellet (mod betaling). Gæster i bil kan endvidere parkere køretøjet på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).

Alle værelser er udstyret med tvillingesenge (kan sættes sammen), brusebad, hårtørrer og separat toilet. Ligeledes er der klimaanlæg som en del af standardindretningen i alle boligenheder. Af yderligere behageligheder er der et fladskærmsfjernsyn med satellit-tv og radiofunktion, telefon og LAN (internetadgang med hurtig forbindelse) mod betaling.

Hotellet tilbyder gæsterne en morgenbuffet.

Ankommer man til hotellet i bil, bør man tage afkørslen på A3 mod Nürnberg Nord ud på B2, Äußere Bayreuther Straße mod Nürnberg. Efter ca. 4 km (6 minutter) ligger hotellet på venstre hånd.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider