Herodion

Athen, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 12 km
  • Afstands center: 200 m
  • Lufthavn Athen (ATH): 35.6 km (42 mins)

Hotelinformation

Hotellet har en god beliggenhed i centrum af byen lige ved foden af Akropolis under Herodes teater kun ca. 150 m fra den gamle charmerende bydel Plaka, hvor der er gode muligheder for at spise og købe ind. Til trods for at der kun er ca. 15 minutters gang til den centrale Syntagma-plads og parlamentsbygningen, ligger hotellet i et af byens roligste områder.

Den elegante og moderne bygning står i kontrast til de historiske omgivelsers gamle huse. Den betagende udsigt over Akropolis og den hjertelige gæstfrihed har været med til at skabe hotellets gode renommé. Det er velegnet til såvel forretningsrejsende som feriegæster. Det kan tilbyde en tilforladelig og trofast service og de 90 værelser er alle smagfuldt indrettede med den mest moderne udrustning. Den diskrete luksus, den komfortable atmosfære og den høje servicestandard gør selv et kort ophold til en enestående og uforglemmelig oplevelse. Hotellet råder over 4 minisuiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med døgnåben reception, elevator, café, bar og restaurant.

Værelserne er særdeles komfortable og individuelt indrettede. Badeværelserne er nyrenoverede med den højeste standard af marmorgulv og marmorbadekar samt indbygget hårtørrer, kosmetikspejl med forstørrelsesglas og lys, et udvalg af hårshampoo, gelé, sæbe og vaskeklude samt nye håndklæder hver dag. På nogle af værelserne er der endvidere handicapvenlige badeværelser. Ydermere har de moderne værelser døre med chipkortslås, dobbeltisoleret vinduesglas, stemningsfuld belysning, håndstrøgne sengelagener, vidjekurv, gonatservice, klimaanlæg, safeboks, telefon med telefonsvarer, satellit-tv, internetadgang med højhastighed og minibar. De fleste af værelserne råder desuden over egen altan delvist med en betagende udsigt over Akropolis.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider