Petit Palace Posada del Peine

Madrid, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Madrid (MAD): 18.3 km (26 mins)

Hotelinformation

Dette city-hotel ligger i det historiske centrum af Madrid tæt på Plaza Mayor og inden for kort gåafstand af Puerta del Sol. Der findes mange restauranter, barer, indkøbsmuligheder og natklubber lige i nærheden. Til fods kommer man desuden nemt til forbindelser med offentlige transportmidler. Rejsetiden til lufthavnen er ca. 30 minutter.

Dette hotel ligger i et tidligere palads fra år 1610. Bygningen blev senere forvandlet til et moderne, komfortabelt hotel, hvor man har haft et godt øje for detaljerne. Hotellet, som undergik en omfattende renovering i 2005, rummer i alt 40 værelser og 10 suiter fordelt på 5 etager. Desuden rummer den elegante foyer en døgnåben reception, safeboks, café og flere elevatorer. Hertil kommer også en bar, en restaurant, et business-center og offentlig internetadgang med trådløs forbindelse (WLAN/internetadgang). Ankommer man i bil, er der en garage til køretøjet (mod betaling). Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.

På de smagfuldt udsmykkede værelser er der et badeværelse med en hårtørrer, brusebad, badekar, telefon, minibar, safeboks, internetadgang og centralt reguleret klimaanlæg. Ydermere råder de hyggelige værelser over satellit-/kabel-tv, dobbelt- eller kingsize seng, centralvarme og en altan.

Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet hver morgen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider