Royal Azur Thalassa

Hammamet, Tunesien Flag - Tunesien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Lufthavn Enfidha-Hammamet (NBE): 58.1 km (45 mins)

Hotelinformation

Royal Azur Thalassa, beliggende i Hammamet, ligger kun en kort gåtur fra Hammamets strande og tilbyder komfortabel og luksuriøs indkvartering med udendørs pool, gratis privat parkering, velplejet have og fælles opholdsstue. Ejendommen har også en terrasse, en restaurant og en bar til gæsternes bekvemmelighed. Yderligere kan gæsterne nyde godt af tjenester som døgnåben reception, lufthavnstransport, roomservice og gratis WiFi i alle områder.

Værelserne på hotellet er veludstyrede med aircondition, komfortabel siddegruppe, fladskærms-tv med satellitkanaler, pengeskab og moderne badeværelse med badekar, gratis toiletartikler og hårtørrer. Nogle værelser på Royal Azur Thalassa tilbyder også en fantastisk havudsigt og privat balkon, mens lejlighederne er udstyret med garderobeskabe og elkedel.

Gæsterne har også adgang til underholdning som dart og minigolf på dette 5-stjernede hotel, og området er kendt for sine golfmuligheder.

Stranden Sentido Aziza ligger kun 1,3 km fra ejendommen, og Mrezga-stranden ligger 2,6 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Enfidha-Hammamets internationale lufthavn, der ligger 55 km fra Royal Azur Thalassa.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider