Alma by the sea

Platanias, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Afstand strand: 75 m
  • Lufthavn Chania (CHQ): 33.9 km (36 mins)
  • PoolChildren
  • DistanceToTown:
  • DistanceToBeach: 75 m
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/kreta/platanias/alma-by-the-sea/

Hotelinformation

Nyrenoveret lejlighedshotel med skøn placering i Platanias

I den dejlige ferieby Platanias ligger Alma by the sea, som er et nyrenoveret lejlighedshotel med en fantastisk placering. Går du ud af hotellet og til venstre, er du hurtigt på den lækre Platanias strand, hvor du kan nyde en tur i havet eller sole på stranden. Går du derimod ud fra hotellet og til højre, så rammer du hovedgaden i byen. Her finder du et væld af gode restauranter og hyggelige butikker.

Hotellet gennemgik en stor renovering i 2023, og derfor spiller hotellet bare. Der er et vidunderligt poolområde på hotellet, hvor du kan slappe af på en solstol eller tage en dukkert i poolen. Ved poolområdet er der også en børnepool, så de mindste ikke skal tænke på, om de kan bunde.

Hotellet er familiejet, og ejeren sætter en stor dyd i at have styr på alt, så du er sikker på at få en dejlig ferie i skønne græske omgivelser.  

Med placeringen centralt i Platanias har du et skønt udgangspunkt for en dejlig ferie. Med hyggelige tavernaer, restauranter og cafeer skal du ikke langt for at få dit næste måltid. Trænger du til at se en større by, så ligger fantastiske Chania blot 15 km væk. Her kan du komme hen med bus eller taxa.

Sådan bor du
Du bor i fine, nyrenoverede lejligheder, når du bor på Alma by the sea. Lejlighederne er fordelt på to etager. Lejlighederne på nederste etage er med terrasse, mens dem på øverste etage er med balkon. Lejlighederne er udstyret med safebox (mod gebyr), tekøkken med kogeplader, kaffemaskine, elkedel og køleskab med fryser, gratis WiFi, TV, aircondition (mod gebyr) samt badeværelse med hårtørrer. Vælg mellem følgende lejligheder:

1-værelses lejlighed med terrasse og pooludsigt, nederste etage
Lys lejlighed med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt spisebord og stole. Lejligheden ligger på den nederste etage, og der er en terrasse med udsigt til poolen. Der er plads til maks. tre personer.

1-værelses lejlighed, terrasse, udsigt til haven, nederste etage
Denne lejlighed er indrettet i lyse farver, og der er et spisebord med stole. Derudover er der en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og lejligheden ligger på nederste etage, så der er en terrasse, hvorfra der er udsigt til haven. Der er plads til maks. tre personer.

1-værelses lejlighed med balkon og pooludsigt, øverste etager
Denne lejlighed er indrettet som de andre 1-værelses lejligheder, men her ligger lejligheden på de øverste etager og er udstyret med en balkon med udsigt til poolen. Der er plads til maks. tre personer.

2-værelses lejlighed, terrasse, udsigt til haven, nederste etage
Denne 2-værelses lejlighed har et opholdsrum, hvor der er sovesofa, tekøkken og spisebord med tilhørende stole. Derudover er der et separat soveværelse med en dobbelt- eller to enkeltsenge. Lejligheden ligger på nederste etage og har terrasse med udsigt til haven. Der er plads til maks. fire personer.

2-værelses lejlighed med balkon og pooludsigt, øverste etager
Lejligheden er indrettet som den anden 2-værelses lejlighed, men ligger på en af de øverste etager og har en balkon med udsigt til poolen. Der er plads til maks. fire personer.

Pension
Dit ophold er uden pension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider