Elounda Beach Hotel & Villas

Elounda, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Heraklion (HER): 65.9 km (57 mins)

Hotelinformation

Her mangler du intet

Ved den smukke Mirabelbugt i Elounda ligger Elounda Beach Hotel. Direkte ved havet og stranden ligger dette luksushotel i et fantastisk miljø. Her har man virkelig taget naturen til hjælp for at skabe et hotel i harmoni med omgivelserne. Her vælger du, om du vil bo afsondret og bare nyde havet, solen og omgivelserne, eller hvis du vil benytte dig af alle de faciliteter, hotellet har at tilbyde. Dette ferieparadis byder på vidunderlige dage i et fantastisk miljø. Elounda ligger på den måske smukkeste del af det nordøstlige Kreta. Landsbyen Elounda er kendt for sine luksushoteller langs kysten, men også for den hyggelige havn og alle de dejlige små bugter med krystalklart vand og skønne små sandstrande. På 10 minutter kommer du til Agios Nikolaos med shopping og et stort restaurantudvalg.

Vælg dit overnatningssted

Uanset om du foretrækker at slappe af på stranden eller ved poolen, så har du her et vidunderligt udvalg. Flere pools og en børnepool med en lille rutsjebane og private sandstrande. Der er også både fersk- og saltvandspools, samt indendørs pool. Området har hele 8 restauranter og flere barer. Nogle af dem ligger lige ved havet, og her kan du nyde både middag og fantastisk udsigt. Strand- /poolhåndklæder er inkluderet for gæsterne på hotellet. Gæster på Elounda Beach Hotel kan udnytte alle aktiviteter på søsterhotellet Elounda Bay Palace. Hotellet har en skøn og indbydende SPA samt tennisbaner, badminton, volleyball, basketball og minigolf og legeplads. Ved stranden er der masser af vandsport at vælge imellem. Hver sommer i sæsonen arrangeres aktiviteter i børneklubben.

Overnatningsstedet der opfylder alle ønsker

Der er flere forskellige værelsestyper at vælge imellem. Dobbeltværelse, familieværelse eller hvorfor ikke en privat villa med privat pool. Uanset hvad du vælger, er der gratis WiFi, badekåber, og ved ankomsten er der lidt frugt og vin på værelset som en velkomstgave. Vores priser inkluderer en velsmagende morgenbuffet.

Du bor således

Aircondition, pengeskab, sat-tv, telefon, minibar, bad/bruser og toilet.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, udendørspool, solstol, strandservice, fitness-center, spa, tennis, bar, Wi-Fi, parkering.

Andet

Turistskat/Miljøgebyr betales på plads.

Ankomst

Valgfri ankomstdag. Indcheckningstid: 15:00, udcheckningstid: 10:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider