Lopesan Costa Bávaro Resort Spa & Casino

Playa Bavaro, Den Dominikanske Republik Flag - Den Dominikanske Republik

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Punta Cana (PUJ): 17.0 km (24 mins)

Hotelinformation

Ferieanlægget ligger tæt ved den fine sandstrand i punta Cana, som ligger på den østlige del af den Dominikanske republik. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 1,5 km fra hotellet. Det kan betale sig at tage på indkøbstur til landsbyen El Cortecito ved strande omkring 4 km fra anlægget. Den nærmeste større by, Higuey, ligger ca. 50 km væk. Herudover er der omkring 30 minutters kørsel til lufthavnen i Punta Cana, hvorfra der er gode internationale flyforbindelser.

Der er i alt 652 værelser. Receptionen åben 24 timer i døgnet, med en garderobe og en vekselbørs og sikkert til rådighed for gæsterne. Middag i hotellets har 7 restauranter. Det er muligt at slappe af efter en stressende dag i en af de 7 barer, mens du nyder en drink eller en snack. Det har også til rådighed mange butikker, en natklub og en frisør. Yderligere faciliteter vil have internetadgang, vaskeri service, medicinsk værelse og parkering.

Den elegance og moderne kolonistil eksteriør er også bevaret i indretningen af værelserne. Alle værelser er indrettede og møblerede i et mønster af komfort og opfylder alle de behov gæster. Du vil have en fantastisk udsigt over omgivelserne. Derudover har de en konge eller to dobbeltsenge dronning og et badeværelse med hårtørrer. Standard udstyr er også minibar køleskab, direkte telefon og safeboks. For temperaturen er behagelig, ingen air condition.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider