Fresh

Athen, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 15 km
  • Afstands center: 400 m
  • Lufthavn Athen (ATH): 42.4 km (39 mins)

Hotelinformation

Det moderne hotel ligger centralt og kan i de umiddelbare omgivelser (100 m) byde på flere forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og klubber. Attraktioner såsom Akropolis og Omnia Pladsen ligger blot få meter fra hotellet, ligesom der også blot er 20 m til stationen Omnia. Til Athens lufthavn (Elefherios Venizelos) er der ca. 55 minutters kørsel fra hotellet (30 km).

Designerhotellet blev bygget i 2004. Det har fordelt på sine 8 etager i alt 133 værelser, heraf 13 enkelt- og 111 doppeltværelser, 3 suiter samt 6 Deluxe-værelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs og elevator. Herudover står der en bar og en restaurant (med ikke-ryger afdeling) til rådighed for gæsterne. Herudover rådes der også over konferencerum, en offentlig internetcomputer samt room- og vaskeservice. Køretøjer kan parkeres i hotellets parkeringskælder (ved køb af billet) eller på parkeringspladsen.

De stilfuldt indrettede værelser er klimatiserede og råder over et flisebelagt bad/WC med hårtørrer, telefon, TV og internetadgang. Herudover er der minibar, stor doppeltseng eller to enkeltsenge, centralvarme samt pengeskab.

Gæsterne kan slappe af på den smukke tagterrasse, hvor der er swimmingpool (afhængigt af sæsonen) eller i poolbaren samtidig med at de nyder udsigten over Akropolis. Hotellet kan ydermere tilbyde sauna, dampbad og et fitness-rum.orgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider