Minos Village

Agia Marina, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 350 m
  • Afstands center: 500 m
  • Lufthavn Chania (CHQ): 29.2 km (34 mins)

Hotelinformation

Dette ferielandsby-hotel ligger 400 m fra det kosmopolitiske strand-feriested Agia Marina med den endeløse sandstrand, de mange restauranter og det intense natteliv. Herudover ligger forbindelser med offentlige transportmidler ca. 300 m fra hotellet. Endvidere er der ca. 9 km til Chania by og ca. 26 km til Chania internationale lufthavn.

Lejligheds-blokken byder sine gæster velkommen på værelser, som blev renoveret i 2009. Det smukke haveanlæg på blokkens udendørsområde tilbyder en uforstyrret og afslappet atmosfære. Det klimatiserede hotel består af 36 lejligheder, en foyer, vekselbørs, aviskiosk, fjernsynsstue, legeplads, café, bar og en restaurant. Gæsterne kan desuden også holde kontakten med omverden ved lige via stedets WLAN/internetadgang (mod betaling), ligesom man kan leje cykler på stedet. Ankommer man i bil, står der gratis parkeringsplads til rådighed.

De 1- og 2-værelses lejligheder er rummelige, smagfulde og stilfuldt indrettede. De er indrettet i lyse, farverige nuancer og designet med vægt på komfort og æstetik. Værelserne er udstyret og indrettet med en høj standard. De varierer i størrelse og kan huse par, store familier og vennegrupper. Der er desuden eget badeværelse med brusebad og hårtørrer og dobbeltsenge på værelserne. Herudover er der af standardindretninger også telefon, fjernsyn, internetadgang, safeboks, tekøkken, køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Endvidere er der også regulerbart klimaanlæg. Ydermere kan gæsterne nyde deres egen altan eller terrasse.

Hotellet råder over en smuk have og en 120 m² stor swimmingpool med liggestole, parasoller og børnebassin. Desuden tilbydes der også parasoller på stranden.

Hotellet tilbyder en morgenbuffet samt frokost og aftensmad a la carte i restauranten.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider