Hotel Casa Elliot

Barcelona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Air condition
  • Afstand strand: 4 km
  • Afstands center: 700 m
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 13.0 km (21 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i det kommercielle og historiske forretningskvarter af Barcelona og er et ideelt udgangspunkt, hvis man ønsker at gå på opdagelse i byen. Der er kun få minutters gang til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder samt kulturelle seværdigheder og helårs fritidstilbud. Der er kun ca. 200 m til centrum, hvor man finder talrige restauranter, barer, pubber samt offentlige transportmidler og en metro- og S-togsstation. Herudover ligger der et diskotek ca. 400 m fra hotellet, mens der er ca. 900 m til banegården, Las Ramblas, Plaza Catalunya og Paseo de Gracia. Endeligt er der ca. 2 km til stranden, Sagrada Familia, Parc Güellsamt samt øvrige indkøbsmuligheder.

Hotellet åbnede i 2005 og har fordelt på 5 etager i alt 50 værelser, heraf 1 handicapvenligt værelse. Et hold af indendørs arkitekter har givet hotellet et usædvanligt design. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs samt elevatorer. Det klimatiserede hotel rummer en café, en bar og en fjernsynsstue. Endvidere rummer hotellet offentlig internetadgang med WLAN. Slutteligt kan der bestilles roomservice (tidsbegrænset og mod betaling) eller parkeringsplads til bilen ved ankomsten.

Værelserne er elegant og komfortabelt indrettede i et tidssvarende design. De har bad/brusekabine/WC med hårtørrer og makeupspejl samt telefon (også på badeværelset), LCD TV og internetadgang. Endvidere har værelserne minibar, dobbeltseng, safeboks (mod betaling), dobbeltvinduer og altan eller terrasse. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider