The Davenport

Dublin, Irland Flag - Irland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Dublin (DUB): 14.7 km (23 mins)

Hotelinformation

Dette hotel har en praktisk beliggenhed i det elegante georgianske kvarter i Dublin by lige ved pladsen Merrion Square, 50 m fra National Gallery (nationalgalleri) og tæt på forretnings- og indkøbsmuligheder. Det ligger i hjertet af Dublin og 50 m fra de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler samt inden for få minutters gang af Pearse Street Dart train station (banegård). Der er desuden 100 m til National Library (nationalbibliotek) og regeringsbygningen samt 150 m til National Museum (nationalmuseum). Til byens centrum er der ydermere kun 200 m, mens man finder restauranter, barer og natteliv blot 400 m væk i Dawson Street. Byens vigtigste turistattraktioner inkluderer Trinity College og Grafton Street (500 m), som med diverse forretninger også kun ligger få minutters gang væk, mens der til Temple Bar er 1 km. Endelig ligger Dublin lufthavn kun 8 km væk.

Hotellets storslåede facade stammer tilbage fra 1863, da det oprindeligt var en gospelkirke. Det består af i alt 114 værelser med eget badeværelse, som alle for nyligt i 2008 undergik en renovering. Dette city- og konference-hotel tilbyder traditionel, tidløs elegance, kombineret med alle de moderne faciliteter, som nutidens rejsende forventer. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator og en garderobe. Forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretninger og WLAN/internetadgang (mod betaling), og der er en parkeringsplads (mod betaling) for gæster i bil.

Alle værelser er rummelige, klassisk møbleret og klimatiseret. Ligeledes rummer alle værelser eget badeværelse med brusebad/badekar samt hårtørrer og dobbeltseng med sengetæppe. De er desuden udstyret med telefon, fladskærmsfjernsyn, radio, internetadgang med bredbånd (muligvis mod betaling), safeboks og mulighed for at lave te og kaffe. Herudover er der strygejern, strygebræt, klimaanlæg og radiator som standardindretninger i alle enheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider