Lancaster Gate Hotel Hyde Park

Paddington, Storbritannien Flag - Storbritannien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn London Gatwick (LGW): 89.2 km (1 hour 21 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Dette hotel er beliggende i kort afstand fra Lancaster Gate, Queensway og Bayswater metrostationer og ligger inden for rækkevidde af Paddington station, der tilbyder gæsterne fremragende togforbindelser til hele London, såvel som til Heathrow via Heathrow Express-tjenesten. Gæsterne vil finde Hyde Park kun 200 meter væk, og det er 2 km til Oxford Street og Harrods, 2,5 km til Natural History Museum og 4 km til Buckingham Palace. Heathrow Lufthavn ligger 30 km derfra.

Hotellet er bygget i 1861. Hotellet har 188 værelser, herunder 3 juniorsuiter, 14 enkeltværelser og 155 dobbeltværelser, som er fordelt på 8 etager og kan nås med elevator. Det flersprogede personale i receptionen hjælper gerne gæsterne i receptionen døgnet rundt. Ind- og udtjekning er tilgængelig 24 timer i døgnet. Faciliteterne omfatter bagageopbevaring, pengeskab og valutaveksling. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, oversættelsesservice, roomservice, vaskeriservice og et møntvaskeri. Der er gratis aviser til rådighed. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Værelserne er udstyret med aircondition og centralvarme. Alle værelser har gulvtæppe og inkluderer en dobbeltseng eller en kingsize seng. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. Yderligere faciliteter omfatter et strygesæt og en buksepresse. En direkte telefon, et tv, en radio og WiFi (uden ekstra gebyr) er også til rådighed. Badeværelserne har en hårtørrer og er udstyret med en bruser og et badekar. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og 1 rygerværelse.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på hotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Det gode vejr kan nydes på terrassen. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder et fitnesscenter og en spa.

Spisefaciliteter omfatter en spisestue, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. Den ikke-ryger restaurant tilbyder høje stole til børn. Bed and breakfast kan bookes. En generøs morgenbuffet og frokost serveres hver dag. Diætmad og børnemåltider kan tilberedes efter anmodning. Hotellet tilbyder også særlige cateringmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider