Bohemia Suites & Spa

Playa del Ingles, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 400 m
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 31.3 km (27 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger ca. 150 m fra stranden. Gæsterne vil finde restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler ca. 150 m fra hotellet. Det ligger 400 m fra Yumbo, hvor der ligger 2 indkøbscentre og mødesteder med natteliv, ligesom der kun er 500 m til centrum af Playa del Inglés. Hotellet ligger desuden 18 km fra Vecindario.

Dette boutique- og strand-hotel blev renoveret i 2009, anbefales kun til voksne og består af i alt 95 værelser, herunder 6 juniorsuiter såvel som et separat haveområde. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service, en vekselbørs og en elevator. Der er også en bar og en rummelig restaurant med terrasse og delvise havudsigter i stueetagen. De forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne med plads til 25 personer og stedets WLAN/internetadgang, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling. På stedet er der også en parkeringsplads (mod betaling) og mulighed for at leje cykler (mod betaling).

Værelserne er udsmykket i en klassisk-moderne stil med materialer i høj kvalitet og innovative indretninger. Interiøret er designet med mahoniegulve og en behagelig, moderne farveskala. Alle værelser rummer et brusebad og en hårtørrer, ligesom der også er en kingsize seng. De er desuden udstyret med en telefon, fjernsyn, radio, stereoanlæg, internetadgang, safeboks og en minibar. Herudover har gæsterne adgang til hotellets musik- og filmbibliotek. Regulerbart klimaanlæg er standardindretning i alle enheder, og altanområdet er integreret i værelsets interiør via franske vinduer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider