Archibald City

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 400 m
  • Lufthavn Praha (PRG): 19.8 km (30 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger i den mest attraktive del af Prags 1. kvarter kun få skridt fra forretningerne på Wenzelspladsen (150 m) og den gamle bydels plads (900 m). Gæsterne vil finde de nærmeste restauranter blot 50 m fra hotellets dørtrin, og der er barer, forbindelser med offentlige transportmidler og forretninger alt sammen inden for en radius af 150 m. Nationalmuseet ligger desuden kun 200 m væk, og der er 900 m til Nationalteatret og 1,1 km til Karlsbroen. Endvidere ligger Prags lufthavn 15 km væk.

Dette familievenlige city-hotel består af i alt 77 elegant møblerede dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement, som er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster, er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere tilbydes der morgenmadsrestaurant, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne. Herudover er der gratis WLAN/internetadgang på hele hotellet, ligesom der står en computer med gratis internetadgang til rådighed i foyeren. Gæsterne kan desuden bestille vasketøjsservice (mod betaling), og der er en parkeringsplads og en overdækket garageparkering (begge dele mod betaling) for gæster i bil. Endvidere er der 2 ikke-rygeretager på hotellet.

Gæsterne kan vælge mellem moderne møblerede værelser, herunder 2 specielt udstyret med handicapvenlige faciliteter. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, ligesom der også er en dobbelt- eller kingsize seng. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks og en minibar samt mulighed for at lave te og kaffe. Herudover er der strygejern og strygebræt samt klimaanlæg og centralt reguleret radiator som standardindretning i alle boligenheder.

Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider