Elite Suites by Rhodes Bay

Ixia, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Voksenhotel
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 9.5 km (17 mins)

Hotelinformation

Overnatter du ved Elite Suites by Rhodes Bay, som ligger ved vandet i Rhodos, er du kun 15 minutters kørsel fra Rhodos Havn og Kallithea-kilderne. Dette hotel 5 ligger 6,7 km fra Stormesterpaladset på Rhodos og 15,1 km fra Water Park Faliraki. Føl dig hjemme i et af de 37 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og LCD-tv. Værelserne har privat møbleret balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har separat badekar og bruser, designertoiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ixia Beach - 0,1 km
Ialyssos Strand - 2,2 km
Ixiás Beach - 2,4 km
Stamatiadis Museum for Mineralogi og Palæontologi - 2,4 km
Knights’ Quarter - 3,7 km
Museum of Archaeology - 3,7 km
Psaropoula-stranden - 3,9 km
Kýmata Beach - 3,9 km
St. Stephen's Hill - 4,1 km
Rodini-parken - 4,2 km
Apollon-templet - 4,2 km
Rhodos Akropolis - 4,3 km
Akti Miaouli Strand - 4,4 km
Filerimos - 4,4 km
Bar Street - 4,4 km

Den nærmeste store lufthavn er Rhodos (RHO-Diagoras) - 9,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom konferencelokaler og 10 mødelokaler. Lufthavnstransport tur-retur og transport til færgeterminal er til rådighed mod et tillægsgebyr. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Efter en dukkert i en af de 3 udendørs swimmingpools, kan du tilbringe resten af dagen på den private strand. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og spillehal/spillerum. Få stillet sulten på Varkarola A la Carte, en restaurant, hvor du kan spise udendørs og nyde udsigten til poolen. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen. Gratis komplet morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat: fra 1 november til 29 februar, EUR 4.00 pr. indkvartering, pr. nat
  • Byen pålægger en skat: fra 1 marts til 31 oktober, EUR 10.00 pr. indkvartering, pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 500 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ét barn, i alderen 12 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider