Radisson Blu Ridzene Hotel

Riga, Letland Flag - Letland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 36 km
  • Lufthavn Riga (RIX): 9.6 km (16 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i hjertet af Rigas fritids- og forretningscentrum. Der er ikke særligt langt fra hotellet til den smukke, gamle bydel, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, museer, gallerier og teatre. Lige foran hotellet afgår der desuden offentlige transportmidler. Til lufthavnen er der ca. 20 minutters kørsel med offentlig transport.

City-hotellet har i alt 95 værelser, heraf 5 suiter. Hotellet er klimatiseret og råder over en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Bygningen rummer desuden en café, en kiosk, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med ikke-rygerområde, konferenceindretninger og internetadgang. Herudover er der vasketøjsservice, ligesom der også er en garage (mod betaling).

I bestræbelserne på at være taktfuld og kultiveret samt blik for detaljerne blev de rummelige værelser stilfuldt og ny indrettet. Værelserne råder over højeste komfort og maksimal privatsfære med klimaanlæg, sofagruppe, fjernsyn med film, strygejern og -bræt, hårtørrer, minibar og safeboks. På standardværelserne er der strygejern og strygebræt. Med hensyn til forretningsrejsende er hvert værelse blevet indrettet med trådløs, gratis internetadgang og voice mail.

Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at få massage.

Restaurant Piramida tilbyder et udsøgt internationalt køkken. Under en glaspyramide serveres fremragende retter og omfattende menuer i en betagende atmosfære. Morgenmads- og frokostbuffeten suppleres af varme retter.

Til hotellet fra lufthavnen kommer man nemmest med taxa. Ønsker man selv at køre, skal man tage vejen A11 mod byens centrum og dreje til højre ad vejen Raina bulvaris.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider